Vinkkejä Personal Trainerin valintaan

Personal trainereita löytyy nykyään joka lähtöön. Siksi valintaa tehdessäsi sinun kannattaa kartoittaa tarjontaa ja valita juuri sinulle sopiva valmentaja. Tässä on muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota personal traineria valitessasi.

  • Lähesty valmentajan valintaa kuin olisit palkkaamassa työntekijää. Älä arkaile laittaa traineria koville ja kysyä kiperiä kysymyksiä!
  • Mikä on hänen kokemuksensa ja koulutustaustansa? Kuinka pitkä kokemus hänellä on valmentamisesta? Minkälaisista lajeista ja treenimenetelmistä hänellä on kokemusta?
  • Minkä tyyppisiä asiakkaita hän pääasiassa ohjaa? Pyydä mahdollisuutta jutella hänen entisten ja nykyisten asiakkaidensa kanssa!
  • Miten hän toteuttaisi sinun tavoitteesi ja vastaako se omia toiveitasi tai näkemystäsi? Jos et ole samaa mieltä tavoitteiden saavuttamisesta, osaako hän perustella näkökulmansa vakuuttavasti?
  • Miten hän seuraa alan kehittymistä ja päivittää tietojaan?
  • Yksi pointti voisi myös olla valmentajan ulkoinen olemus. Vaikuttaako hän hyväkuntoiselta, virkeältä ja hyvinvoivalta, eli pystyykö hän itse noudattamaan omia ohjeitaan?
  • Ehkä itsestäänselvyys, mutta harkitse onko sinulle merkitystä onko ohjaajasi mies vai nainen.
  • Kaikilla personal trainereilla on omat luonteenpiirteensä ja lähestymistapansa. On erittäin tärkeää, että löydät henkilön, jonka kanssa tulet hyvin toimeen ja jonka kanssa sinun on miellyttävää rakentaa itsellesi parempaa hyvinvointia!

 

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti