Podcast

Olen mukana kahdessa podcastissa; terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvässä Hanski & Jaska Showssa ja Suomen suosituimmassa treenipodcastissa Lepopäivä.

Hanski & Jaska Show:ta teen yhdessä valmentaja Hanna-Kaisa Ranisen kanssa. HJS:ssä haastattelemme laaja-alaisesti kiinnostavia hyvinvoinnin asiantuntijoita ja ammattilaisia. Podcastin löydät SoundCloudista , Facebookista  ja iTunesista.

Lepopäivä on podcast tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneilla, jota teen yhdessä pitkäaikaisen kaverini, CrossFit-valmentaja Antti Akonniemen kanssa. Lepopäivä löytyy SoundCloudista, iTunesista ja Facebookista.

Kiitos kuuntelusta! Jos tykkäät podcasteista, arvostaisin suuresti, että klikkaisit like-nappulaa Facebookissa, seuraisit meitä SoundCloudissa ja arvostelisit podcastit iTuneissa! Näin muutkin aiheista kiinnostuneet löytävät ne helpommin.

Aikaisemmat podcastini ovat myös edelleen kuunneltavissa. Helsinki Paleon podcastit löydät Soundcloudista kuten myös Paleoradion.

 

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti