Podcast

PR_iTunes

Teen tällä hetkellä kahta podcastia; Paleoradiota ja Lepopäivää.

Paleoradiota teemme hyvän ystäväni, BioSignature-valmentaja Hanna-Kaisa Ranisen kanssa. Podcastin aiheina ovat hyvinvointikokonaisuuden osa-alueet, kuten ravinto, elämäntavat ja liikunta. Voit kuunnella sen SoundCloudista ja iTunesista. Löydät meidät myös Facebookista.

Lepopäivä on podcast tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneilla, jota teen yhdessä pitkäaikaisen kaverini, CrossFit-valmentaja Antti Akonniemen kanssa. Lepopäivä löytyy SoundCloudista, iTunesista ja Facebookista.

Kiitos kuuntelusta ja jos tykkäät podcasteista, arvostaisin että klikkaisit like-nappulaa Facebookissa, seuraisit meitä SoundCloudissa ja arvostelisit podcastit iTuneissa!

Aikaisemmin Olli Sovijärven kanssa tekemäni Helsinki Paleon podcastit löydät edelleen sekä iTunesista että Soundcloudista.

 

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti