ESITTELY

Moikka,

Olen Jaakko Savolahti, tai tutummin Jaska, helsinkiläinen personal trainer. Tervetuloa sivustolleni!

Olen kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisuutena ja intohimoni on saada myös mahdollisimman moni muu voimaan oikeasti hyvin. Koska hyvinvointi on moniulotteinen paketti, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, tulee sitä lähestyä kokonaisvaltaisesti. Oma näkökulmani terveyteen pitää sisällään muun muassa fyysisen aktiivisuuden, ravinteikkaan ruokavalion, riittävän levon, rentoutumisen ja elämästä nauttimisen. Uskon, että meillä kaikilla on mahdollisuus saavuttaa radikaalejakin parannuksia elämänlaatuumme tekemällä fiksuja valintoja ruokavalion ja elämäntapojen suhteen.

En lähtökohtaisesti pidä ihmedieeteistä tai kuuriluontoisista elämänmuutoksista, vaan uskon pitkäjänteiseen ja johdonmukaiseen toimintaan, jossa arjen pienillä valinnoilla luodaan pysyvää hyvinvointia elämään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö ohjeitani noudattamalla saisi upeita tuloksia nopeasti! (katso esimerkiksi Antin tarina)

Lähestymistapani harjoitteluun lähtee liikkumisen laadusta. En halua vain vähentää vyötärönympärystäsi tai kasvattaa voimatasojasi. Haluan, että liikkumisesi paranee, ryhtisi kohenee ja suoritustekniikkasi on kohdallaan. Näin luomme kestävää hyvinvointia ja vähennämme kipuja ja kolotuksia sekä loukkaantumisriskiä. Samaan aikaan toki lähestymme muitakin tavoitteita, olivatpa ne sitten ulkonäköön, suorituskykyyn tai muihin fyysisiin ominaisuuksiin liittyviä. Liikkumisen laadun parantuessa saavutamme nämä tavoitteet jopa nopeammin kuin pelkästään niitä metsästämällä. Esimerkkinä tässä voisi olla vaikkapa jalkakyykky. Kun saamme liikkuvuutesi riittäväksi ja pakarasi toimimaan aktiivisemmin, pystyt tekemään harjoitteet tehokkaammin, jolloin saat joka treenikerrasta enemmän irti ja kehityt nopeammin eli saavutat tavoitteesi lyhyemmässä ajassa! Tärkeä työkalu ohjelmoinnin apuna on Functional Movement Screen, jonka teen kaikkien asiakkaitteni kanssa.

Vaikka otankin hyvinvoinnin ja treenaamisen tosissani, olen hyvin positiivinen kaveri ja elän elämääni pilke silmäkulmassa ja hymy huulessa. Arvostan aitoutta ja rehellisyyttä ja pidän lupaukseni.

Teen kaikkeni, että sinä asiakkaanani saavutat sovitut tulokset ja panostan koko osaamiseni sinun hyvinvointisi eteen. Siksi odotan myös sinulta vahvaa sitoutumista ja motivaatiota tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Tavoitteiden saavuttaminen yksin voi olla vaikeaa tai ainakin hitaampaa kuin ammattilaisen avustamana. Kun sinulta löytyy motivaatio, minulta löytyvät keinot ja työkalut sinun auttamiseksi. Siksi mottoni on: Tehdään yhdessä pysyvästi parempaa!

Katso tästä miten voisin olla sinulle avuksi!

Koulutukset:
 • Sertifioitu Personal Trainer (TrainerLab)
 • Functional Movement Screen Expert Level I & II
 • Postural Restoration Institute – Postural Respiration ja Pelvis Restoration
 • Mike Robertson: Foundational Program Design and Coaching
 • Ido Portal: Movement X & The Corset -seminaarit
 • MovNat Certified Trainer Level I & II
 • Perform Better 3-Day Functional Training Summit
 • Bill Knowles Reconditioning-seminaari
 • CompactFit Bodyweight Training Coach Level I
 • Westside Barbell voimanostoseminaari
 • Nordic Business Forum 2013, 2014, 2015
 • Tekniikan lisensiaatti
 • Hätäensiapu
Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti