Toimivat ja pidetyt JSPT:n yritysvalmennukset tarjoaa nyt Tuottava Terveys!

29.11.2018 - Jaakko Savolahti

 

Jaakko Savolahti Personal Trainingin toiminta on jo pari viime vuotta keskittynyt lähinnä yritysten työhyvinvointivalmennuksiin. Asiakkaina meillä ovat muun muassa MTV, Volvo, HKL, Kisko Labs, Bilia ja Reima. Asiakasyrityksissä olemme valmentaneet yksilöitä ja ryhmiä johtoryhmistä päälliköihin ja henkilöstöön.

Nyt nämä upeaa palautetta saaneet ja hienoja tuloksia tuoneet valmennuspalvelut ovat saatavilla uuden Tuottava Terveys -yritykseni kautta. Kasvava ammattilaisten tiimimme on valmiina auttamaan myös teidän yritystä menestymään paremmin suorituskykyisemmän, paremmin palautuvan ja iloisemman henkilöstön ja johdon kautta.

Olethan yhteydessä, olemme valmiina auttamaan!

Jaakko Savolahti

045 633 9379

jaakko@tuottavaterveys.fi

 

 

Jätä vastaus