Yritysvalmennukset

Tarjoan useita erilaisia ja erikokoisille yrityksille soveltuvia yritysvalmennuksia. Alta näet kuvaukset eri palveluista ja niistä saamaani palautetta. Voimme tottakai räätälöidä myös juuri sinun yrityksellesi soveltuvan palvelun. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen! Tavoitat minut puhelimitse 045 633 93 79 ja sähköpostilla jaakko@jaakkosavolahti.com

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on kätevää toteuttaa esimerkiksi johtoryhmän tai muun ydinryhmän hyvinvointiprojektina.

Valmennuksen tavoitteena on yrityksen avainhenkilöiden työhyvinvoinnin tukeminen ja suorituskyvyn parantaminen.

Hyvinvointiprojekti sisältää kattavan alkukartoituksen, jossa selvitetään osallistujien terveyden ja hyvinvoinnin nykytila. Alkukartoituksen perusteella voidaan luoda henkilökohtaiset hyvinvointisuunnitelmat, joita toteutetaan yhdessä lääkärin ja valmentajan kanssa.

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi osallistuvalle ryhmälle muodostetaan yhteisiä hyvinvointiteemoja, joihin paneudutaan luentojen ja ryhmävalmennuksen keinoin.

Projekti sisältää kannustavia välimittauksia ja loppukartoituksen, jossa uusitaan alkukartoituksessa tehtyjä mittauksia ja todennetaan projektin vaikuttavuus.

“Jaakko Savolahti on toiminut jo useamman vuoden MTV:n johdon personal trainerina. Kaikki lähti liikkeelle liikunnasta ja liikkumisesta, mutta Jaakko on myös auttanut useampaa johtoryhmämme jäsentä ravintoon, palautumiseen ja lepoon liittyvissä asioissa.

Jaakko on ollut erittäin pidetty valmentaja – ohjelmat ovat hyvin räätälöityjä kunkin omiin tarpeisiin ja hän pystyy muokkaamaan tyyliään sopivaksi sekä aktiiviliikkujille että pidempään taukoa pitäneille. Myös puhtaasti HR:n näkökulmasta tulokset ovat olleet hyviä ja tulemme myös jatkossa käyttämään Savolahden palveluita.”

Manne Tiensuu

Henkilöstöjohtaja, MTV

“Työpaikan vaihtuessa nykyiseen yritykseen minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Jaakko Savolahti -valmennuspalveluita.  Minulla oli pienoiset ennakkoluulot yleisesti pt-palveluihin ja olin vahvasti sitä mieltä, että jos haluaa itse treenata, niin ei tällaista palvelua tarvitse. Lähdin kuitenkin mukaan enemmän tai vähemmän kollegoideni painostamana ajatuksella ”kokeillaan nyt muutama kerta”.

Mielikuvana oli varmaan aikaisemmin kaupallisilta kuntosaleilta jäänyt sellaiseksi, että annetaan etukäteen tehty ohjelma käteen ja sen mukaan sitten lähdetään harjoittelemaan. Yllätys olikin aika iso, kun ensimmäiseksi kyseltiin tarkasti vanhat vammat ja tehtiin liikkuvuustestit. Vammojen ja liikkuvuuden puutteiden ja oman tavoitteen puitteissa sitten suunniteltiin ohjelma, jossa keskityttiin alkuun liikkuvuuden parantamiseen vammat huomioiden ja liikkeiden tekniikat hiottiin huolella kuntoon. Aikaisemmat omat salikokemukset on aina loppuneet siihen, että jossain vaiheessa puutteet liikkuvuudessa ja tekniikassa on aiheuttaneet kipuja ja treenaaminen on pikkuhiljaa hiipunut näiden takia.

Jossain vaiheessa harjoittelujaksoa loukkasin nivuseni veneillessä ja omin päin treenatessa olisi tullut pitkä tauko kaikkeen harjoitteluun. Loukkaantumisen jälkeen treenejä muutettiin niin, että vamma otettiin huomioon ja pystyin jatkamaan harjoittelua täysipainoisesti. Tätä en olisi itse osannut tehdä, vaan treeneihin olisi tullut pitkä tauko.

Nyt reilun puolen vuoden yhteisen harjoittelun jälkeen voin todeta, että yhteistyö on sujunut loistavasti ja olen todella tyytyväinen palveluihin. Vuosikaudet haitannet polvi- ja olkapääkivut ovat pysyneet poissa ja treenaaminen sujuu taas. Olen myös oppinut syömään enemmän ja ymmärtämään unen ja levon merkityksen, ei pelkästään liikkumisen kannalta vaan yleisen jaksamisen ja hyvinvoinnin osalta.”

Marina Ruohonen

Talousjohtaja, MTV

Hyvinvointiprojekti

Hyvinvointiprojekti sisältää useamman luennon hyvinvointikokonaisuuden osa-alueista, kuten ravinnosta, unesta, stressinhallinnasta, liikkeestä ja ajanhallinnasta. Muutaman kuukauden mittainen projekti on yksittäistä luentoa selvästi tehokkaampi keino jalkauttaa elämäntapamuutoksia osallistujien arjen tasolle. Projektiin voi halutessaan sisällyttää myös alku- ja loppumittauksia, kuten esimerkiksi Firstbeat -hyvinvointianalyysin ja InBody -kehonkoostumusmittauksen, joiden avulla nykytilaa ja saavutettuja muutoksia voidaan arvioida niin sanotusti mustaa valkoisella.

“Jaakon vetämä, johdolle ja päälliköille suunnattu hyvinvointiprojekti oli hyvin toteutettu. Hänen osaamisensa on monipuolista ja esiintymisensä varmaa. Monet hyvinvointia ja jaksamista tukevat seikat siirtyivät osallistujien arkeen ja siitä tässä loppu viimein on kyse: ei tiedon jakamisesta vaan pysyvään muutokseen inspiroimisesta.”

Ville Lehmuskoski

Toimitusjohtaja, HKL

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on erittäin tehokas keino fasilitoida parempaan terveyteen ja kohonneeseen suorituskykyyn johtavia elämäntapamuutoksia. Pienryhmä yhdistää keskustelun mahdollisuuden, jatkuvuuden, vertaistuen ja ryhmäpaineen tuoman ulkoisen tilivelvollisuuden. Kaikilla näillä on tärkeä merkitys elämäntapamuutoksen toteuttamisessa.

Pienryhmävalmennus sisältää kuudesta kymmeneen tapaamista viikon tai kahden välein. Tapaamiset sisältävät tiiviin infon päivän hyvinvointiaiheesta luentomuodossa, keskustelua ja kotitehtävän, jonka osallistujat vievät käytäntöön tapaamista seuraavien viikkojen aikana.

“Jaakon toteuttama neljän kuukauden mittainen hyvinvointiprojekti toi Kiskolle kasan positiivisia vaikutuksia. Valmennuksen vaikutuksia on näkyvissä edelleen, lähes vuosi valmennuksen jälkeen. Seurasimme valmennuksen aikana muun muassa unta ja arkiaktiivisuutta sekä aloitimme jokapäiväisen taukojumpan. Osa henkilöstöstä teki myös ruokavaliomuutoksia. Valmennuksen kustannus oli pieni verrattuna niihin hyötyihin, joita se työyhteisöömme toi esimerkiksi työntekijöiden sitoutumisen, parantuneen jaksamisen ja yhteishengen kautta. Suosittelen valmennusta lämmöllä ihan kaikille!”

Antti Akonniemi

Toimitusjohtaja, omistaja

Kisko Labs

Työhyvinvointipäivä

Työhyvinvointipäivä sisältää tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti luentoja, keskustelua ja liikuntaa ja inspiroi osallistujia ottamaan aktiivisen otteen omasta hyvinvoinnistaan. Päivä ei sisällä pelkkää liirumlaarumia vaan konkreettisia arkeen vietäviä asioita, ohjeita ja harjoituksia, joiden tehon huomaa jo heti työhyvinvointipäivän aikana!

“Iltapäivän mittaisen työhyvinvointivalmennuksen aikana keskustelimme niin stressinhallinnasta, ravinnon merkityksestä päivittäisessä jaksamisessa kuin liikunnan roolista arjessa. Asiasisällöllisesti huippulaatuista iltapäivää rytmittivät käytännön taukoliikuntatuokiot, jotka jokaisen osallistujan on helppo ottaa käyttöön myös omalla työpisteellään.  Jaakko on erinomainen valmentaja, hän osaa luoda leppoisan ja luottamustaherättävän ilmapiirin, mikä rohkaisee ihan kaikkia kysymään mieltään askarruttavat kysymykset. Jaakon rauhallinen ja miellyttävä esiintymistyyli toi joskus tunteitakin herättävät hyvinvointiasiat kuulijoita lähelle lempeästi haastaen. Jaakkon asiantuntemuksen ja erittäin laajaan osaamiseen taustalla on omakohtaiset kokemukset pitkältä urheilu-uralta sekä valmennusuralta karttunut tietotaito. Tilaisuudestamme saatu palaute oli poikkeuksetta kiittävää, voin hyvillä mielin suositella Jaakkoa työhyvinvointivalmentajana!”

Mira Björklund

Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta

Jätä vastaus