Henri Joki-Erkkilä, Rovaniemen Kiekko

Kuva: Oona Sarajärvi

Kuva: Oona Sarajärvi

Jaakon ohjaus oli oikein hyvää. Tuntuu, että sijoitus on jo lyhyessä ajassa maksanut rahat takaisin!

Alkuun tehdyistä testeistä: Oli tärkeä saada itselle selvyys, että liikkuvuusrajoitteet ovat isolta osin kiinni kehon hallinnasta eikä pelkästään liikkuvuudesta. Nyt olen keskittynyt keskikropan hallintaan sekä liikkuvuusharjoittelussa lantion seudulle. Tuloksia näkyy liikkuvuudessa, mutta ennen kaikkea alaselän vetreytenä.  Syväkyykyssä tehtävä mobilisointi on erinomainen harjoite! Se on hyvä setti ennen treeniä ja tuleehan aina välistä iltaisinkin siinä asennossa kikkailtua.

Eri punttiliikkeisiin katsotut tipsit ovat myös olleet iso apu. Erilailla uskaltaa esim. bulgarialaisessa kyykyssä laittaa painoa, kun selkä ei mene notkolle ja hallinta pysyy paremmin kasassa. Myös etukyykyssä paine pysyy paremmin ja siinäkin romun määrä tangossa noussut. Kaikin puolin kohtuullisen pienilläkin tekniikkamuutoksilla saimme paljon hyvää aikaan.

Loppuverryttelyssä varsinkin katsomamme hengitykset rauhoittavat ukon kivasti. Jossain taisi lukea, että treenien jälkeen pitäisi olla levollinen ja ”viileä” olo ja sen tuolla kyllä saavuttaa. Kierrokset tippuvat koneesta nopeasti kovankin treenin jälkeen ja yöunet olleet ehkä taas pykälää levollisempia.

Tiivistettynä paljon oli oppia ja kovasti sain lisää inspiraatiota Jaakon valmennuksesta. Tykkään tyylistä, jolla hän on perehtynyt asioihin.

Kiitos!

Henri Joki-Erkkilä

Rovaniemen Kiekko

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti