Tiedon kerääminen vs tekeminen – kumpi tuo tuloksia

15.9.2016 - Jaakko Savolahti

pohdiskeleva-mies

Nykyaika on pullollaan informaatiota. Hyvää ja huonoa, tärkeää ja turhaa. Kaiken tämän keskellä voi olla vaikeaa löytää sitä itselleen tärkeää ja oleellista tietoa. Tai löytää ristiriitaisen informaation keskeltä sitä itselleen sopivaa tapaa toimia, syödä, liikkua, elää… Toisaalta, emme voi koskaan tietää mikä olisi se meille sopiva tapa, jos emme missään vaiheessa kokeile asiaa käytännössä!

Usein jäämmekin paikoillemme keräämään tietoa, analysoimaan sitä ja pohtimaan mitä olisi kaikista parasta tehdä sen sijaan, että löydettyämme omasta mielestämme fiksun jutun, ottaisimme rohkeasti askeleita asioiden käytäntöön viemiseksi. Vain kokeilemalla käytännössä voi tietää, mikä itselleen tällä hetkellä toimii.

Sama pätee usein myös ruokavaliovalintoihin. Vastauksena tähän yksi paleosuuntauksen suosituimpia tietokirjailijoita Robb Wolf onkin lanseerannut paleoruokavalioon liittyen kehotuksen ”Try it for 30 days and see how you look, feel and perform.” Eli kokeile hommaa 30 päivää ja katso miten se vaikuttaa ulkonäköösi, oloosi ja suorituskykyysi. Näin voit oikeasti tietää, onko paleo (tai mikä tahansa muu teoriassa fiksulta vaikuttava ja järkevästi perusteltu uusi juttu) sinulle toimiva myös käytännön tasolla.

Ja todella monet ovat huomanneet, että paleoruokavalio on parantanut merkittävästi heidän ulkonäköään, vointiaan ja suorituskykyään (myös henkistä toim. huom. :) )!

Jos olet kerännyt tietoa paleoruokavaliostasta, mutta et ole vielä ottanut aktiivista otetta sen käytäntöön viemiseksi, voit nyt oppia paleon perusteet ohjatusti suositun Paleokuukausi-verkkovalmennukseni avulla. Tämän syksyn valmennus alkaa 3.10.2016. Paleokuukausi saanut erinomaista palautetta ja sitä on yhden osallistujan toimesta kutsuttu ”parhaaksi jutuksi tähänastisessa elämässä”!

Jos haluat tiedon keräämisen sijaan ottaa aktiivisesti askeleita oman hyvinvointisi parantamiseksi, onnistuu se Paleokuukauden hyvien ohjeiden, valmennuksen ja ryhmän tuen avulla! Valmennuksessa ravinnerikkaisiin, herkullisiin ja tuoreisiin ruokiin perustuva paleoruokavalio viedään arjen tasolle viikkotehtävien avulla, jolloin muutos tapahtuu riittävän pienin askelin.

Pääset varaamaan oman paikkasi mukaan kuukauden kestävään verkkovalmennukseen tästä: Paleokuukausi. Huom! Alehinta – 15€ voimassa 26.9.2016 asti!

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti