Kamppailu-urheilijan lihashuolto- ja liikkuvuusseminaari 14.5.2016 Espoossa

25.4.2016 - Jaakko Savolahti

JSPT Jaakko

Kamppailu-urheilijan lihashuolto- ja liikkuvuusseminaari 14.5.2016 Espoon Takadon tiloissa.

Moderni liikkuvuusharjoittelu ja omatoiminen lihashuolto on paljon muutakin kuin perinteistä staattista venyttelyä ja hieronnassa käymistä.
Kamppailu-urheilijan lihashuolto- ja liikkuvuusseminaarin oppien avulla parannat suorituskykyäsi treeneissä ja vähennät loukkaantumisriskiäsi. Opit tunnistamaan syitä yleisimmille kolotuksille ja jumeille ja saat toimivimmat keinot niiden helpottamiseksi ja myös kipuja aiheuttavien syiden korjaamiseksi.

Seminaarin aikana opit mm.:
– Toimivimmat keinot omatoimiseen kehonhuoltoon
– Hengityksen kriittisen merkityksen ryhdin ja asennon korjaamisessa, liikkuvuuden lisäämisessä sekä palautumisen käynnistämisessä välittömästi harjoituksen jälkeen
– Keskikropan voiman ja hallinnan vaikutuksen liikkuvuuteen

Seminaari sisältää tiiviin teoriaosuuden ja runsaasti käytännön harjoittelua. Seminaarin sisältö perustuu suurelta osin Functional Movement Systemsin ja Postural Restoration Instituten oppeihin, jotka ovat viime vuosien aikana vaikuttaneet vahvasti moderniin voimaharjoitteluvalmennukseen.

Seminaari sopii kamppailu-urheilijoiden lisäksi kaikille lihashuollosta, suorituskyvystä, liikkuvuusharjoittelusta ja palautumisen tehostamisesta kiinnostuneille.

Valmentaja:

Seminaarin ohjaa personal trainer Jaakko Savolahti. Jaakko käyttää valmennustyössään samoja modernin voimaharjoitteluvalmennuksen metodeja kuin useat maailman huippuvalmentajat, kuten Eric Cressey, Mike Robertson, Mike Boyle, Gray Cook ja Kelly Starrett. Jaakolla on Suomen oloissa ainutlaatuinen yhdistelmä osaamista, joka yhdistää pitkän kansallisen ja kansainvälisen kilpaurheilu-uran mm. vapaaottelun, lukkopainin ja lacrossen parissa vahvaan valmennusosaamiseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen alan huippukoulutuksissa. Jaakko on ollut asiantuntijana laajasti eri medioissa kuten Ylen aamu-tv:ssa, radiossa, Helsingin Sanomissa ja Suomen kuunnelluimpiin lukeutuvissa podcasteissaan.

Kesto: 1,5 h + 1,5 h, 30 min tauolla. Aloitus klo 13:00.

Hinta per osallistuja: 30 € Takadon jäsenille / 42 € ei jäsenille. Hinta sisältää lacrosse-pallon, joka on erinomainen apu omatoimisessa lihashuollossa. Seminaari on avoin kaikille osallistujille!

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen takado (at) takado.fi

Huom! Seminaarissa tullaan käyttämään lihashuollon apuvälineenä myös putkirullaa eli foam rolleria. Osallistujien odotetaan tuovan mukana oma putkirulla. Jos et omista vielä sellaista, on TriggerPoint Grid Jaakon suosittelema. Sen voit tilata esimerkiksi Fitnesstukusta tai Amazonista.

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti