Kati Saarinen

WT, Kati

Jaakolla on erityinen kyky löytää jokaiselle asiakkaalle parhaiten soveltuvat keinot parantaa kuntoa ja elämänlaatua tehokkaasti. Jos valmennettavalla on tahtoa saavuttaa tavoitteet, niin Jaakolta löytyy varmasti keinot. Hän paneutuu valmennettavan tilanteeseen kokonaisvaltaisesti ja perinpohjaisesti. Jaakon opissa tuntuu, että jokainen on oman elämänsä huippu-urheilija, jolla on apunaan huippuvalmentaja. Hän on personal trainer, jonka työskentelyssä yhdistyvät laaja tietopohja, kokemus sekä sydämen viisaus.

Olen todella iloinen, että löysin Jaakon kurssit ja palvelut. Opin käyttämään kehoani ihan uudella tavalla ja sillä on valtavasti vaikutusta elämääni monella tasolla.

Kati Saarinen, tutkija ja MB Elämäntaidon valmentaja.

 

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti