Erinomaista palautetta Pikku Hiljaa Paleoon -valmennuksista

23.6.2015 - Jaakko Savolahti

Kevään 2015 Pikku Hiljaa Paleoon -ryhmävalmennus saatiin päätökseen kuukausi sitten ja siitä kertyi jälleen erinomaista palautetta, josta kooste alla.

Palaute kevään 2015 valmennuksesta

Kokonaisarvosana kurssista: 4.4 (asteikko yhdestä viiteen)

Saitko valmennuksesta vastinetta ajalliselle ja rahalliselle investoinnillesi? 4.6

”Ihan huippukurssi! Olen tosi tyytyväinen, että osallistuin :) Kiitos Jaska!”

”Kyllä omat investoinnit tuli moninkertaisina takaisin :)”

”Erittäin hyvä, ellei täydellinen…”

”Herätti miettimään omia tapoja ja viemään saman tien käytäntöön uusia asioita. Aiheet olivat mielenkiintoisia, käytännönläheisesti esitetty ja keskustelu konkretisoi niitä entisestään. Muiden osallistujien kommentit elävöittivät asioita ja toivat uusia näkökantoja.”

”Kurssi oli kaikin puolin erinomaisesti suunniteltu ja toteutettu. Asiallisesti mutta rennosti :) ”

”Parasta kurssissa oli mielenkiintoiset ja omaa elämää koskettavat aiheet, pro-tason opetus ja muut kurssilaiset. Yhteinen kauppareissu oli myös hyödyllinen lisä.”

”Suurimmat hyödyt, joita sain kurssilta olivat konkreettiset tavat helpottaa arjen kiirettä ja tehdä fiksuja valintoja kaiken kiireen keskellä.”

”Kurssi tarjosi sitä, mitä lupasi ja käsitteli terveyttä kokonaisvaltaisesti. Myös paleoruokavalio perusteltiin hyvin ja uskottavasti niin, että sen noudattamisesta tuli helpompaa kuin omilla aiemmilla kokeiluilla.”

”Kurssi oli kokonaisuudessaan mahtava ja paljon ajatuksia herättävä. Osaan nyt tiedostaa arjessa tekemäni kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvät valinnat paremmin kuin ennen ja osaan myös tehdä terveyteni kannalta parempia valintoja. Osaan nyt myös kyseenalaistaa terveellisyyteen liittyviä uutisia ja tutkimuksia ja etsiä faktoja niiden takaa. Sain paljon uusia ajatuksia ja ideoita terveydestäni huolehtimiseen. Olin tosi tyytyväinen kurssiin ja voin helposti suositella sitä myös muille.”

”Olet innostava valmentaja ja todella asiantunteva.”

”Markkinoinnissa voisi näkyä vielä enemmän se, että puhutaan niin paljon suuremmastakin asiasta, kuin ruokavaliosta. Moni varmaan tulee ns. dieetti edellä.”

”Suurin hyöty kurssista oli oppi ja tuki siitä miten teoria siirretään käytäntöön.”

”Sai paljon enemmän kun mitä olin ajatellut, kiitos siitä. Mä olen kurssiin todella tyytyväinen kaikilta osin.”

Alla vielä kaksi pidempää sanallista palautetta viime syksyn kurssilaisilta.

”Lähdin valmennukseen takki auki, tietämättä mihin olin pääni pistämässä ja pakko sanoa, että se kannatti! Suosittelen PHP- valmennusta täydestä sydämestäni.

Valmennuksen kesto, 16 viikkoa, on just sopivan mittainen, ei tule taisteluväsymystä, mutta toisaalta yksittäiset poissaolotkaan eivät keikauta kärryiltä, kun tapaamisia on viikoittain.

Paras neuvo minunkaltaiselleni innostujalle ja hössääjälle oli se kun Jaakko esitti kainon toiveensa, että valmennuksen ajan mennään hänen opeillaan eikä sooloilla tahi sotketa muita oppeja mukaan. Mikä rentous, mikä mahdollisuus! Sai vain asettua aloilleen, oppilaan asemaan, aivot avoimena, valmiina vastaanottamaan hyvin koostetun paketin elämäntapavalmennuksesta.

Minulle henkilökohtaisesti oli hyvin tärkeä oppia ja hyväksyä se, että kroppa kaipaa kunnollista, ravinteikasta evästä toipuakseen, toimiakseen ja kehittyäkseen. Kitukuurit ja kalorien laskenta eivät johda pysyvään elämänlaadun paranemiseen. Paleolla saa ja pitää syödä kunnolla, puhdasta, aitoa ja konstailematonta ruokaa. Kun perusasiat ovat hoidossa; ruoka kunnollista, lepoa riittävästi, stressinhallinta hanskassa ja turhia aikasyöppöjä karsittu, on oikeasti mahdollista hoitaa itseään.

Ehkä tämä on liiankin helppoa ja yksinkertaista, saavuttaakseen 2010 –luvun ämpyjen mielenkiinnon. Juuri siitä syystä minulle sopivin tapa jatkaa elämänpituista matkaani, on tehdä se Jaskan opeilla.

Kiitos Mr. Paleo!

– Rouva 47, ääni I-Uudeltamaalta”

 

”Elämä voi olla yksinkertaista, jos niin päättää. PHP –valmennus ei keskity pelkästään ruokaan vaan paketista löytyy kokonainen elämänhallinta. Oikotietä onneen ei ole, vaan työn tekee lopulta itse. Jatkuva hiljainen ajatustyö, joka lähtee liikkeelle lähes salakavalasti, antaa avaimia omien kipupisteiden korjaamiseen. Yllättäen huomaakin olevansa kiireisen arkensa keskellä selviytyjä. Ruoka ja loputtomat kalorilaskimet, kilot ja kilpirauhanen eivät enää hallitse. Ryhmäläisten avoimuus antoi perspektiiviä moniin asioihin ja Jaskalla on suuri sydän luotsata valmennettavia karikoiden yli. Tästä olen erittäin kiitollinen.

– Hannele”

 

Kiitos mahtavista palautteista kaikille osallistujille!

 

Ensi syksyn valmennus alkaa 1.9.2015, tervetuloa mukaan hyvinvoivaan syksyyn :) Katso lisätiedot tästä ja ilmoittaudu valmennukseen sähköpostitse jaakko@jaakkosavolahti.com. Paikkoja jäljellä enää 14.

 

 

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti