Upeaa asiakaspalautetta personal training -palautekyselystä

19.5.2015 - Jaakko Savolahti

Kysyin keväällä Jaakko Savolahti Personal Training -asiakkailta palautetta ja kokemuksia PT-palveluista. Vastauksia tuli paljon ja palaute oli erinomaista!

PeteFMS pieni

Numeeriset palautteet

Kaikkien valmennusta ja PT-palveluita käsitelleiden kysymysten keskiarvot olivat yli neljä (asteikolla yhdestä viiteen) ja muutamassa arvosana oli lähes täysi vitonen!

Suosittelisitko personal training -palveluitani ystävillesi? 4,95

Kokonaisarvosana personal training -palvelusta 4,81

Saitko valmennuksesta vastinetta ajalliselle ja rahalliselle investoinnillesi? 4,67

Valmennuksessa käytettävät menetelmät ja itse valmennus on asiantuntevaa. 4,86

Olen tyytyväinen, että tulin valmennukseen. 4,95

Myös Kisahallin soveltuvuus valmennuksiin sai hyvän arvosanan, keskiarvo 3,88 ja useimmiten annettu arvo 4. Jos Kisahalli jostain syystä ei tunnu omalta paikalta, voidaan valmennukset tehdä myös TöölöGymillä :)

Poimintoja sanallisista palautteista

”Mielestäni valmennuksen taso oli erinomaista ja inspiroivaa. Itse valmennuksesta ei tule itselleni mieleen mitään kritisoitavaa.”

”Erittäin asiantuntevaa ja modernia valmennusta.”

”Tuntui aina siltä, että olet läsnä siinä valmennustilanteessa ja annat täyden huomiosi asiakkaallesi.”

”Sinun PT-palvelusi jotain aivan muuta, mihin olen tottunnut. Nyt puhuu laatu eikä määrä. Myös se intohimo, millä suhtaudut työhösi paistaa kyllä ohjauksessakin! Aina tulee virtaa 110 % tapaamisten jälkeen. Kehität jatkuvasti myös ammattitaitoasi, mistä me asiakkaat tietysti myös hyödymme, kiitos! Ja yksi harvinainen piirre plussana, myönnät jos jokin ei toimi ja asia tehdään paremmin :)”

”Sä oot antanu mulle elämän takaisin.”

”Koska rahat tuntuvat olevan aina enemmän tai vähemmän tiukilla, saattoi hinta ensin tuntua kovahkolta, mutta näin jälkikäteen voin todeta sen, minkä jo arvasinkin etukäteen, että todella kannatti satsata. Kun nyt katson kavereitani salilla, huomaan, että käytän ajan huomattavasti tehokkaammin ja tulokseni ovat huikeasti parempia kuin omin päin haahuilevilla salikavereilla.”

”Ensimmäisiä askeleita terveyden palauttamiseksi otettiin tässä valmennuksessa, joten en tiedä juuri parempaa intevestointia, kuin investoida onnistuneesti terveyteensä!”

”Suurin valmennuksen kautta saamani hyöty on mielestäni se, että se toimi herätyksenä itselleni pitämään parempaan huolta omasta kropasta. Tällä tarkoitan nimenomaan asioita, jotka liittyvät kehonhuoltoon, liikkuvuuden, ryhdin ja puolierojen korjaamiseen, mitkä taas vähentävät loukkaantumisriskejä. Valmennuksen myötä tulin itsekin hyvin kiinnostuneeksi näistä asioista ja tietotasoni näistä aiheista onkin lisääntynyt viimeisen vuoden aikana rutkasti. Nyt myös ymmärrän paremmin, miksi minulle määrättiin juuri jokin tietty harjoitus. Lisäksi harjoitusten myötä ryhtini on parantunut ja olkapääongelmani ovat vähentyneet huomattavasti. Myös liikkuvuus on parantunut ja keskikroppa on nyt huomattavasti paremmalla tasolla verrattuna valmennuksen alkuun, jolloin vielä toivuin tyräleikkauksesta.”

”Suurin hyöty on ymmärrys omista heikkouksista ja siitä mihin suuntaan kokonaisuutta pitäisi viedä. Emotionaalinen hyöty on ollut syntynyt huvittuneisuus siitä, kun kisiksellä bongaa yhä useampia treenaajia jotka selällään puuskuttavat ja yrittävät tyhjentää palleansa tietäen että tämä on Jaakko Savolahti -valmentajien aikaansaannosta.”

”Jaakko opastaa ja näyttää käytännössä liikkeiden suoritustekniikan ammattitaitoisesti sekä kärsivällisesti toistaa suoritustavan niin useasti kuin vaaditaan. Erityisenä koen huomattavan ammattitaidon nähdä kehityskohdat kehon toiminnallisuudessa ja löytää ratkaisut näiden parantamiseen. Lisäksi koen Jaakon metodien toimivan omalla kohdallani täydellisesti.”

”Sain varmuuden omille tuntemuksilleni, että kehon toiminnassa on kehitettävää. Jaakon metodien avulla voin paremmin myös nyt, mutta erityisesti tulevaisuudessa.”

”Joka sentin arvoista!”

”Omalla kohdalla kun taakse päin katselee niin liikkuvuus on parantunut, kropan tasapaino ja puolierot lähes kadonneet ja mikä kaikkein parasta kivut lonkassa ja tenniskyynerpäät hävinneet! Oikeesti!”

”Itsepäisyys sai jatkamaan ja tietty kasvava mielenkiinto ja loppua ei tunnu näkyvän :) Eihän tätä voi lopetaa kun niin paljon hyvää saanut osakseen…”

”Tekniikka on parantunut, liikkuvuus ja voima lisääntyneet ja sitä myöten kipuilut ja jumit vähentyneet huomattavasti! Kehon käyttäminen ja liikuttaminen ns. oikein, jolloin on ollut mahdollista alkaa treenaamaan myös kovempaa.”

”Sain asiantuntevan näkemyksen kehoni ongelmakohtiin ja neuvoja kuinka niihin puuttua. FMS:lle erityiset kehut!”

”Mä kuvittelin aluksi, että tarvitsen jumppaohjelmaa, mutta sä näytit mulle mistä kaikesta muustakin kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu. No siitä jumpastahan nyt ole vieläkään mitään tullut, mutta haluaisin uskoa että juurikin siihen kaikkeen muuhun olen tehnyt mittavia muutoksia. Eniten arvostan juurikin sun kokonaisvaltaista personal training -palvelua. Kokonaisvaltaisesta palvelusta annan kokonaisarvosanan 5 (koska asteikko loppuu siihen), oikeasti kuitenkin annan arvosanaksi 6 = maagista. :D”

”Mä olen saanut paljon enemmän kuin olen investoinut.”

”Koen että salisohjelmat ovat sopivia juuri minun elämäntilanteeseen ja toiveisiin.”

”Lihasmassaa on tullut melkein viisi kiloa, siitä arvosanaksi vitonen! :)”

”Todella koin, että kuntosaliohjelma oli minulle räätälöity kiitos kattavan kyselylomakkeen ja testikerran. Ohjelman liikkeet ovat myös sillä tapaa ”erikoisia”, etten kokenut, että ”tämänhän olisin nyt voinut itsekin itselleni tehdä”. Ohjelmassa on otettu hyvin huomioon myös asioita, joita en itse osannut edes pyytää, kuten liikkuvuus jne.”

”Jaskan tyyli on rauhallinen, kannustava, osaa löytää mun hyvät puolet ja myös heikkoudet. Tietää ihmiskehosta paljon.”

”Tosi perusteellista, omistautunutta ja ammattimaista. Kuviot on aina selvät, aika ja paikka sovittu ja muistutus tulee vielä ennen tapaamista. Ohjaaminen on jämptiä ja samalla miellyttävää, kannustavaa ja lämminhenkistä. Aina on mukava nähdä ja joka kerran jälkeen jää kiva fiilis.”

”Aika kuluu sun kanssa ainakin puolitoista kertaa nopeammin kuin yleensä. Sitä voisi ehkä jotenkin kompensoida :D”

”Muutoksia alkoi tulla aika nopeasti heti aloituksen jälkeen: työkyky palautui, sain taas virtaa olla äiti, refluksioireet meni pois, maha ja yleisolo parani huomattavasti, aloin nukkua paremmin, väsymys väheni. Aloin tykätä itsestä enemmän. Ja nyt pystyin auttamaan äitiäni :) Todennäköisesti omalla esimerkillä siirrän oppimiani juttuja myös lapselle.”

”Olet erittäin ammattitaitoinen traineri! On mukava huomata, että todella välität asiakkaista ja treeniohjelmat ovat yksilöllisesti räätälöityjä. Olet myös erittäin kärsivällinen, kiitos siitä! :)”

”Stressin vähentyminen, kehon ja mielen jännitys ja kiputilat vähentyneet.”

”Olet hienosti osannut profiloitua sekä tasokkaiden ammattiurheilijoiden valmentamiseen kuin keski-ikäisen naishenkilön kuntostarttiopastukseen :) Ja kaikkea siltä väliltä. Pidän tätä puolta upeana sinussa, että jokainen asiakas tai tapaus on sinulle yhtä tärkeä, iästä, taustasta tai taitotasosta riippumatta.”

”Palvelusta on erityisesti välittynyt ammattitaitoisuus ja aito välittäminen asiakkaasta. Asiantuntevasti osaat räätälöidä harjoitusohjelmat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.”

”Mun mielestä voimatreeniin keskittyvä PT-valmennus Pikku Hiljaa Paleon jatkona on toiminut tosi hyvin. Kokonaisuudessaan sun valmennusfilosofia (syöminen, hyvinvointi, treeni jne.) on mulle mieleinen.”

”Alkukartoituksen, testien ja hyvän ohjauksen ansiosta on sellainen fiilis että ohjelma on juuri mun tarpeisiin tehty.”

”Tunnen voivani paremmin ja tekeväni hyvää pohjatyötä omien voimatasojen parantamiseksi. Ohjelman tekemisen jälkeen on ihan aina hyvä fiilis (vaikka salille mennessä olo olisi ihan p:stä).”

”Taukojumppaliikkeet saa arvosanan 10+++!”

 

Kiitos mahtavista palautteista mahtaville asiakkaille! :) Jos kiinnostuit valmennuksesta, katso siitä lisää tietoa Palvelut-sivulta tai soita suoraan 045 633 9379!

 

 

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti