Hyvinvointipäivä Helsingissä 21.3.2015

19.2.2015 - Jaakko Savolahti

Hyvinvointpäivä Erimover

Erimover järjestää monipuolisen hyvinvointipäivän Best Western Plus Hotel Haagassa 21.3.2015. Mut pyydettiin mukaan pitämään luento paleoruokavaliosta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tapahtumaan pauliina.berndtsson@erimover.com

Tervetuloa :)

 

 

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti