Palautetta syksyn 2014 Pikku Hiljaa Paleoon -ryhmävalmennuksesta

13.1.2015 - Jaakko Savolahti

Syksyn 2014 Pikku Hiljaa Paleoon -kurssi oli taas mahtava kokemus mulle vetäjänä ja tapaamisten fiiliksen ja valmennuksesta saadun palautteen perusteella se oli sitä myös osallistujille! Keskiarvo ”Kokonaisarvosana kurssista” -kysymykselle oli 4.6 (asteikko 1-5) ja ”Saitko valmennuksesta vastinetta ajalliselle ja rahalliselle investoinnillesi?” niin ikään 4.6. Alta löydät kurssin palautteesta poimittuja kommentteja osallistujilta.

Valmennus antoi niin paljon enemmän kuin osasin edes odottaa.

Henkilökohtaisesti tunsin kaikki viikkotehtävien aiheet tarpeellisiksi, niistä koostui varsin selkeä ja konstailematon kokonaisuus, jota on helppo toteuttaa elämässä.

Olen varsin tyytyväinen kaikkeen kurssissa. On niin mukavaa ja helppoa solahtaa oppivan rooliin, kun homma on työstetty kunnolla ja kaiken energian voi käyttää uuden omaksumiseen ja aiemmin opitun virkistämiseen.

Tämä valmennus yhdistettynä muuhun ”hoitooni” oli niin käsittämättömän toimiva kombo, että ei mitään rajaa. Puuta koputtaen ja ihan silleen hiljaa ja varovasti saan todeta, että poloinen pötsini ei ole vuosiin ollut niin rauhallinen kuin nyt. Lääkärini tropit ja sun opit, teitte ihmeitä yhdessä minulle!

Henkisen puolen valmennus oli tosi hyvä!

Kurssille osallistuminen oli paras päätökseni pitkään aikaan! Kurssin oppeja tulen hyödyntämään koko loppuelämäni.

Kaikki viikkotehtävät erittäin hyviä! Ne muistuttaa siitä, että onnellinen ja tasapainoinen elämä koostuu useammasta tekijästä. Elämänmuutoksen tekeminenkin onnistuu paremmin, jos ymmärtää mitkä kaikki asiat vaikuttavat sen onnistumiseen.

Sain uneni takaisin!!! Lisäksi sain toimivan pohjan hyvälle, energisoivalle ja ravitsevalle ruokavaliolle. Henkilökotaisesti kurssi antoi todella paljon ja vaikuttaa suuresti elämääni!! :)

Kurssissa oli parasta hyvä materiaali, innostava ja välittävä ohjaaja, mukava ja keskusteleva ryhmä.

Hyvin mietitty kokonaisuus, välitön vetäjä ja kiva ryhmä! :-)

Kurssin aikana minulle selkeni monia asioita! Parasta oli avoin ja rento tunnelma!

Sain kurssilta vielä enemmän vahvistusta sille, että paleo on minun juttuni! Elämä sujuu paljon paremmin kaikella tavalla.

Mielestäni kurssi oli todella hyvin rakennettu ja toimiva kokonaisuus.

Ryhmävalmennus, teemat ja tiedollinen sisältö vastasivat erittäin hyvin investointiani ja ylittivät omat odotukseni kurssista.

Kursissa oli parasta viikottaiset tapaamiset ja viikkotehtävät sekä kokonaisvaltainen lähestymistapa muutokseen ja paremman elämänlaadun saavuttamiseen.

Kurssin kokonaisvaltaisuutta voisi mielestäni tuoda myös markkinoinnissa enemmän esille.

Kovan totuuden oivaltaminen oli ehdottomasti itselleni suurin hyöty tämän kurssin aikana. Herätti pohtimaan elämääni kokonaisuudessaan laajemmin kuin aluksi osasin arvatakaan. Omaa suhtautumistani arjen valintoihini ja kokonaisuutena siihen, mitä haluan ja minne olen menossa.

Kurssin avulla löysin asioita, joiden avulla uskon, että pystyn tekemään merkittäviä positiivisia muutoksia elämässäni.

Hyvä valmennus. Dieetit muuttuivatkin kokonaiseksi elämänhallinnaksi.

Ruoka ja kalorilaskin ei hallitse elämää. Voi hengittää ja nauttia ruokailusta. Myös sen hoksaaminen, että miten kroppa ja mieli toimivat ei olekaan väärin vaan oikeastaan ihan normaalia. Pitää antaa itselle aikaa nauttia asioista.

Parasta kurssissa oli se, että tutut aiheet jotenkin upposivat ihan uudella tavalla ajatuksiin. Aiheita työsti ja työstää edelleen. Itseruoskinta on vähentynyt ja ”armollisuus” itseä kohtaan on lisääntynyt.

Itseeni kolahti kokonaisvaltaisuus ja tietysti ekologinenkin ajattelu (ei tehdä turhaa, ei kuluteta turhaa jne.)

Puristusote määrätynlaisesta negatiivisesta suhtautumisesta ruokaan ja omaan kehoon ja mieleen on hellittänyt. Ihan mielettömän iso juttu. Ruoka ei hallitse minua. Kilpirauhanen ja kilot varmasti tasaantuvat ajallaan, mutta nyt on hyvä juuri näin.

No nyt annan positiivista palautetta vaikka kerjäät kritiikkiä. Kurssi oli enemmän kuin olisin osannut ajatella. Rento ja hyvä fiilis. Ihmiset olivat avoimia. Ei fanaattisuutta vetäjältäkään. Alussa ajatukset olivat tiukasti ”elämäntapamuutoksessa” – syksyn aikana huomasinkin, että asenteeni syömiseen, lepoon, liikuntaan, stressiin ja ajanhallintaan oli muuttunut. Vaikka en pidä kiitollisuuspäiväkirjaa huomaan olevani kiitollinen isoista ja pienistä asioista päivittäin.

Valmennus oli ammattimaista ja argumentit perusteltuja. Vuorovaikutus toimi hyvin alusta saakka sillä Jaska on helposti lähestyttävä ja yksinomaan myönteinen hahmo.

Olen käynyt muillakin kursseilla (Painonvartijat, Xtravaganza, Paras Pudottaja, Proteiinidieetti ym.). Niihin verrattuna PHP oli kokonaisvaltainen, positiivinen ja faktoihin perustuva valmennus, joka eteni vähän kerrallaan. Asiat perusteltiin faktoilla ja tutkimustiedolla. Niitä ei tarvinnut vakuutella, jota muilla kursseilla näkee silloin kun argumentit eivät itsessään ole riittäviä.

Jaskan tapa suhtautua kaikkiin kurssilaisiin arvostavasti tuntui hyvältä.

Sain paljon uutta tietoa ja uskonvahvistusta näkemyksilleni sekä hyviä käytännön ohjeita.

Kurssin kesto oli sopiva. 3 kk tai alle olisi ollut liian lyhyt.

Jaska olet ihana! Tosi mukava oli jokaisella kerran tulla valmennukseen.

 

Seuraava valmennus alkaa 3.2.2015 ja tiedot kurssista näet tästä linkistä.

 

 

Yksi vastaus to “Palautetta syksyn 2014 Pikku Hiljaa Paleoon -ryhmävalmennuksesta”

  1. 13 tammikuun, 2015 at 10:12 am, Pikku Hiljaa Paleoon ryhmävalmennus - Jaakko Savolahti Personal TrainingJaakko Savolahti Personal Training said:

    […] tästä ja tästä voit lukea mitä aiemmin valmennuksen käyneet ovat kertoneet […]

    Reply

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti