Suosittu Pikku Hiljaa Paleoon -ryhmävalmennus alkaa 3.2.2015

10.11.2014 - Jaakko Savolahti

IMG_7284

Tien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin löydät Pikku Hiljaa Paleoon valmennusryhmästä!

Seuraava Pikku Hiljaa Paleoon -valmennus alkaa 3.2.2015!

Lisätiedot valmennuksesta löydät täältä. Ilmoittaudu mukaan valmennukseen lähettämällä viesti osoitteeseen jaakko@jaakkosavolahti.com.

”Ehdottomasti jokaisen euron arvoinen kurssi! KIITOS!”

”Ryhmän voima on kyllä uskomaton ja toimi vertaistukena hienosti.”

”Tykkäsin kurssista tosi paljon ja uskon, että siitä on minulle hyötyä vielä pitkään. Mielelläni suosittelen Jaskaa kenelle tahansa!”

”Suurin hyöty on ehdottomasti, että tiedostan huomattavasti paremmin omaan hyvinvointiini vaikuttavia asioita ja kurssin ansiosta mulla on enemmän keinoja, motivaatiota ja jopa halua tehdä aktiivisesti töitä sen eteen.”

Edellisten kurssien palautelomakkeiden ”Kokonaisarvosana kurssista” kohtaan annettujen kaikkien vastausten keskiarvo on 4,6 (asteikolla 1-5).

Tee elämäsi paras päätös ja ilmoittaudu mukaan Pikku Hiljaa Paleoon -valmennukseen lähettämällä viesti osoitteeseen jaakko@jaakkosavolahti.com. Paikat ovat rajalliset ja ryhmät on aiemmin myyty nopeasti loppuun, eli toimi pian, jotta varmistat oman paikkasi valmennuksessa! Vastaan mielelläni myös kaikkiin valmennukseen liittyviin kysymyksiin, eli laita rohkeasti viestiä tai soita 045 633 9379.

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti