Personal Training Korjaavat harjoitteet -paketti muun harjoittelun tueksi

Oletko aktiiviurheilija tai noudatatko jo tiettyä voimaharjoitteluohjelmointia, mutta haluaisit parantaa liikkumisesi heikkoja lenkkejä, parantaa suorituskykyäsi ja vähentää loukkaantumisriskiä?

Voimme laatia muuta harjoitteluasi tukevan ohjelman, joka pureutuu liikkumisesi ongelmakohtiin. Tämän ohjelman liikkeet toimivat mainiosti alkulämmittelynä, loppuverryttelynä tai omana päivittäisenä lihashuoltonaan.

Teemme ensimmäiseksi alkutestin, jonka avulla selvitämme nopeasti ja kattavasti liikkumisesi nykytilan. Testin avulla tiedämme mitkä ovat liikkumisesi toimivat alueet ja heikoimmat lenkit. Se kertoo mitä harjoitteita ja liikkeitä ei kannata tehdä ja mitä tulisi tehdä. Näin saamme tarvittavat lähtötiedot juuri sinulle toimivan harjoitteluohjelman luomiseksi.

Liikkumisesi heikkouksia vahvistamalla parannat suorituskykyäsi, vähennät kipuja ja kolotuksia sekä pienennät loukkaantumisriskiäsi.

Käymme yhdessä ohjelman läpi ja varmistamme, että saat oikeat ja toimivat tekniikat haltuun. Näin pidämme huolen siitä, että harjoitukset tekevät tehtävänsä, eli vahvistavat havaittuja ongelmakohtia muun harjoittelusi ohessa.

Hyödyt:

 • Saat suullisen palautteen ja kirjallisen raportin testeistä, jotka kuvaavat liikkumisesi ja ryhtisi nykytilaa ja mitä se tarkoittaa liikunnan, urheilun ja yleisesti elämän kannalta
 • Saat nykytilaa parantavan harjoitusohjelman, jota noudattamalla lisätään suorituskykyäsi ja vähennetään loukkaantumisriskiäsi parantamalla liikkumisesi laatua
 • Saat laadukasta valmennusta ohjelman toteuttamiseen ja liikkeiden tekemiseen hyvällä ja toimivalla tekniikalla, jotta harjoitukset oikeasti vaikuttavat sinne minne on tarkoitus

Korjaavat harjoitteet -paketti sisältää:

 • Esitietokysymyspaketin
 • Alkutestin (1 h):
 1. Functional Movement Screen -testi
 2. Overhead-asentotesti
 3. Rintakehän ja lantion asentoa kartoittavat testit
 4. Ryhtianalyysi
 • Kirjallisen raportin testien tuloksista
 • Alkutestin perusteella tehdyn yksillölisen, muuta harjoitteluasi tukevan ohjelman (arvo 100 €)
 • Harjoitusohjelman läpikäymisen kuntosalilla (yhteensä 2 h)

Kesto
3 tuntia

Hinta
364 €

Jatko

Korjaavat harjoitteet -paketin jälkeen voimme jatkaa yhdessä harjoittelua sinun halujen ja tarpeiden mukaan. Suosittelen ottamaan vähintään yhden kertaustreenin kahden viikon sisään harjoitusten ensimmäisestä läpikäymisestä. Näin varmistat, että saat vietyä harjoitukset käytäntöön ja teet tekniikat hyvin, jolloin niistä saa kaiken tehon irti!

Jatkovalmennusten hinta on 89 € / h.

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti