Personal Training Aloituspaketti

Personal Training Aloituspaketin avulla pääset heti vauhtiin harjoittelussasi.

Teemme ensimmäiseksi alkutestin, jonka avulla selvitämme nopeasti ja kattavasti liikkumisesi nykytilan. Testin avulla tiedämme mitkä ovat liikkumisesi toimivat alueet ja heikoimmat lenkit. Se kertoo mitä harjoitteita ja liikkeitä ei kannata tehdä ja mitä tulisi tehdä. Näin saamme tarvittavat lähtötiedot juuri sinulle toimivan harjoitteluohjelman luomiseksi.

Liikkumisesi heikkouksia vahvistamalla parannat suorituskykyäsi, vähennät kipuja ja kolotuksia sekä pienennät loukkaantumisriskiäsi.

Esitietokysymysten, alkutestin ja keskustelumme pohjalta laadin tarpeitasi vastaavan yksilöllisen harjoitteluohjelman. Ohjelma laaditaan siten, että voit tehdä sen mieleisessäsi paikassa, esimerkiksi kuntosalilla, kotona, mökillä tai ulkona.

Käymme yhdessä ohjelman läpi ja varmistamme, että saat oikeat ja turvalliset tekniikat haltuun. Näin pidämme huolen siitä, että harjoitukset tekevät tehtävänsä, eli vahvistavat havaittuja ongelmakohtia ja pääset tavoitteisiisi mahdollisimman nopeasti.

Hyödyt:

 • Saat suullisen palautteen ja kirjallisen raportin testeistä, jotka kuvaavat liikkumisesi ja ryhtisi nykytilaa ja mitä se tarkoittaa liikunnan, urheilun ja yleisesti elämän kannalta
 • Saat nykytilaa parantavan harjoitusohjelman, jota noudattamalla vähennetään loukkaantumisriskiäsi ja parannetaan liikkumisesi laatua sekä lisätään suorituskykyäsi
 • Saat laadukasta valmennusta ohjelman toteuttamiseen ja liikkeiden tekemiseen hyvällä ja turvallisella tekniikalla, jotta harjoitukset oikeasti vaikuttavat sinne minne on tarkoitus

Aloituspaketti sisältää:

 • Esitietokysymyspaketin
 • Alkutestit (1 h):
 1. Functional Movement Screen-testi
 2. Overhead-asentotesti
 3. Rintakehän ja lantion asentoa kartoittavat testit
 4. Ryhtianalyysi
 • Kirjallisen raportin testien tuloksista
 • Alkutestin perusteella tehdyn yksilöllisen harjoitusohjelman (arvo 150 €)
 • Harjoitusohjelman läpikäymisen kuntosalilla (4 h)

Kesto
5 tuntia

Hinta
499 €

Jatko

Aloituspaketin jälkeen voimme jatkaa yhdessä harjoittelua sinun halujen ja tarpeiden mukaan. Mitä useammin harjoittelet valmentajan kanssa, sitä paremmat tulokset saamme aikaiseksi.

Voit ottaa valmennusta kerran tai montakin kertaa viikossa. Minimissään suosittelen ottamaan vähintään kolme kertaustreeniä muutaman viikon sisään aloituspaketin päättymisestä. Näiden valmennuskertojen aikana kertaamme ohjelman liikkeitä ja mielellään otamme myös yhden tai kaksi treenimuotoista valmennusta, jossa käymme yhden päivän harjoituksen alusta loppuun treenaten ja valmentaen. Näin varmistat, että saat vietyä harjoitukset käytäntöön ja teet tekniikat hyvin, jolloin niistä saa kaiken tehon irti!

Jatkovalmennusten hinta on 89 € / h.

Yksi vastaus to “Personal Training Aloituspaketti”

 1. 13 marraskuun, 2014 at 8:05 am, Personal Training | Jaakko Savolahti Personal Training said:

  […] Aloituspaketti […]

  Reply

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti