Personal Training Aloituspaketti kahdelle

Pariskunnille ja kaveruksille voi olla miellyttävää ja motivoivaa harjoitella yhdessä. Voitte tulla valmennukseen kahdestaan, jolloin aloituspaketti kahdelle on erittäin toimiva vaihtoehto.

Pareille ja kavereille tarkoitetussa aloituspaketissa on sama sisältö kuin tavallisessa aloituspaketissa, mutta se on kestoltaan hieman pidempi ja hinta per henkilö matalampi.

Teemme ensimmäiseksi molemmille alkutestit, joiden avulla selvitämme nopeasti ja kattavasti liikkumisenne nykytilan. Testin avulla tiedämme mitkä ovat liikkumisenne toimivat alueet ja mitkä heikoimmat lenkit. Se kertoo mitä harjoitteita ja liikkeitä ei kannata tehdä ja mitä tulisi tehdä. Näin saamme tarvittavat lähtötiedot teille molemmille yksilöllisen ja toimivan harjoitteluohjelman luomiseksi.

Liikkumisen heikkouksia vahvistamalla parannatte suorituskykyänne, vähennät kipuja ja kolotuksianne sekä pienennätte loukkaantumisriskiänne.

Esitietokysymysten, alkutestin ja keskustelumme pohjalta laadin tarpeitanne vastaavat yksilölliset harjoitteluohjelmat. Ohjelmat laaditaan siten, että voitte tehdä sen mieleisessänne paikassa, esimerkiksi kuntosalilla, kotona, mökillä tai ulkona.

Käymme yhdessä ohjelman läpi ja varmistamme, että saatte oikeat ja turvalliset tekniikat haltuun. Näin pidämme huolen siitä, että harjoitukset tekevät tehtävänsä, eli vahvistavat havaittuja ongelmakohtia ja pääsette tavoitteisiinne mahdollisimman nopeasti.

Hyödyt:

 • Saatte suullisen palautteen ja kirjallisen raportin testeistä, jotka kuvaavat liikkumisenne ja ryhtinne nykytilaa ja mitä se tarkoittaa liikunnan, urheilun ja yleisesti elämän kannalta
 • Saatte nykytilaa parantavan harjoitusohjelman, jota noudattamalla vähennetään loukkaantumisriskiä ja parannetaan liikkumisen laatua sekä lisätään suorituskykyä
 • Saatte laadukasta valmennusta ohjelman toteuttamiseen ja liikkeiden tekemiseen hyvällä ja turvallisella tekniikalla, jotta harjoitukset oikeasti vaikuttavat sinne minne on tarkoitus

Personal Training Aloituspaketti kahdelle sisältää:

 • Esitietokysymyspaketit molemmille
 • Alkutestit molemmille (1,5 h):
 1. Functional Movement Screen -testi
 2. Overhead-asentotesti
 3. Rintakehän ja lantion asentoa kartoittavat testit
 4. Ryhtianalyysi
 • Kirjallisen raportin testien tuloksista
 • Alkutestin perusteella tehdyt yksillöliset harjoitusohjelmat molemmille (arvo 150 € per ohjelma)
 • Harjoitusohjelman läpikäymisen kuntosalilla (yhteensä 5 h Jonin valmentamana)

Kesto
6,5 tuntia

Hinta
889 €

Jatko

Aloituspaketin jälkeen voimme jatkaa kanssanne harjoittelua teidän halujen ja tarpeiden mukaan. Mitä useammin harjoittelette valmentajan kanssa, sitä paremmat tulokset saamme aikaiseksi.

Valmennamme Jonin kanssa mielellämme teitä kerran tai montakin kertaa viikossa. Minimissään suosittelen ottamaan vähintään kolme kertaustreeniä muutaman viikon sisään aloituspaketin päättymisestä. Näiden valmennuskertojen aikana kertaamme ohjelman liikkeitä ja mielellään otamme myös yhden tai kaksi treenimuotoista valmennusta, jossa teemme yhden päivän harjoituksen alusta loppuun treenaten ja valmentaen. Näin varmistatte, että saatte vietyä harjoitukset käytäntöön ja teette tekniikat hyvin, jolloin niistä saa kaiken tehon irti!

Jatkovalmennusten hinta pareille on 118 € / h.

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti