Fiiliksiä heinäkuun Luonnollisen liikkumisen leireiltä

10.7.2014 - Jaakko Savolahti

IMG_1569

Sain jälleen tänäkin vuonna ilon ja kunnian järjestää Luonnollisen liikkumisen leirejä perheemme mökillä vehreässä Lohjansaaressa. Jokainen leiri on omanlaisensa osallistujien ja tunnelman suhteen ja kaikki ovat olleet mahtavia kokemuksia ja leirin fiilis huikea, satoi tai paistoi. Jostain syystä leireille tuntuu eksyvän vain huippuporukkaa! Tällä kertaa vuorossa oli jatkoleiri viikolla ja perusleiri viikonloppuna. Aurinko paistoi, hymyä ja naurua riitti vaikka muille jakaa, liikkuminen oli riemukasta ja palaute jälleen erinomaista.

Perusleirin palautteessa oli käytännössä vain vitosia (asteikko yhdestä viiteen). Yksi nelonen löytyi, mutta sen paikkasi kaksi viisi plussaa! Yksi kolmonen löytyi kohdasta ”Leirin markkinoinnin luoma kuva vastasi todellisuutta”, mutta siinä oli perusteluna perässä: ”Paljon parempi kuin mitä ajattelin”. Eli se taisi olla positiivinen kolmonen!

Paleoluento ja keskustelua ilta-auringon lämmössä saunarannassa.

Paleoluento ja keskustelua ilta-auringon lämmössä saunarannassa.

Alla muutama kommentti palautelomakkeista.

”Kokonaisuus oli lähes täydellinen. Jaska aivan huikee vetäjä. Järjestelyt toimi loistavasti. Ilmat suosi meitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Seura oli ihan mahtavaa ja ruoka ihan parasta. Ihan täydellinen leiri!”

”Leirillä pääsi ylittämään omia fyysisiä ja erityisesti henkisiä rajojaan. Osaat kannustaa juuri oikealla tavalla, niin, että usko omaan itseensä kasvaa. Erityisesti kiitos positiivisuudesta, läsnäolosta ja jokaisen huomioivasta olemisesta kanssamme.”

”Harjoittelua oli juuri sopivasti ja jaoteltu hyvän pituisiin setteihin. Osa-alueet oli jaoteltu mielenkiintoisiksi ja innostaviksi kokonaisuuksiksi. Toimi kaikin puolin!”

”Pointsit järjestelyistä, talkootyö oli kivaa ja porukan henki loistava! Rento meininki :)”

Luonnollinen liikkuminen on ylisiistii! Tuli pitkästä aikaa sellanen fiilis, että on tekemässä juurikin sitä mitä olisi tarkoitus tehdä. Järjettömän innoittavaa! ISO KIITOS että sain osallistua leirille, aivan mieletön kokemus ja tän vuoden paras viikonloppu! Olet aivan omaa luokkaasi noissa valmennusjutuissa. Ihminen pystyy ihmeellisiin asioihin, kun sillä on oikea henkilö tsemppaamassa.”

Viikonlopun veijarit vielä kotiinlähdön kynnykselläkin hymyssä suin ja vauhti päällä!

Viikonlopun veijarit vielä kotiinlähdön kynnykselläkin hymyssä suin ja vauhti päällä!

Jatkoleirin palaute oli niin ikään erinomaista, keskiarvon ollessa yli 4,5. Pietari jätti seuraavan palautteen: ”Taas täydellinen setti Lohjansaaren mökillä. Vaikka odotukset olivatkin korkealla, täyttyivät ne täydellisesti. Jaska oli hyvin miettinyt liikkeiden progressioita ja toisaalta kertaamista. Jaska jaksoi kärsivällisesti ja ammattimaisesti vastata leiriläisten kysymyksiin. Hyvä henki isännän, emännän ja leiriläisten kesken kruunasi hienon kokemuksen.”

Jatkoleirin huippujengi ja miesten lähes yhdenmukainen hiustyylistö.

Jatkoleirin huippujengi ja miesten lähes yhdenmukainen hiustyylistö.

Kiitos kaikille upeille osallistujille! Elokuussa saa leireillä vielä kerran, mahtavaa!

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti