PaleoCon – ilmainen verkkoseminaari

28.1.2014 - Jaakko Savolahti

PaleoCon

 

PaleoCon on ilmainen verkkoseminaari, jossa on esiintymässä paleoskenen all-stars joukkue sekä uusiakin naamoja, mm. CrossFit skenestä ja ravintolamaailmasta. Seminaarin esitykset ovat katsottavissa ilmaiseksi tämän viikon ajan rekisteröitymisen vaivalla. Rekisteröityneet voivat lunastaa myös ison määrän bonusmatskua kokkausdemoista kahvakuulaohjeistukseen. Kannattaa käydä kurkkaamassa, nyt voi kertaheitolla ottaa paleon haltuun!

 

 

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti