Palautetta Pikku Hiljaa Paleoon valmennuksesta

20.1.2014 - Jaakko Savolahti

Pikku Hiljaa Paleoon valmennuksesta kertyi jälleen tosi kivaa palautetta. Keskiarvo kysymykselle “Kokonaisarvosana kurssista” oli 4,7 (asteikolla 1-5) ja kysymykselle “Saitko valmennuksesta vastinetta ajalliselle ja rahalliselle investoinnillesi?” 4,8. Alla muutamia sanallisia palautteita ja palautelomakkeesta poimittuja pätkiä.

 

“PHP-valmennus kävi läpi kaikki hyvän elämän peruspilarit helposti omaksuttavalla tavalla. Itse olen päässyt kroonisista vaivoistani lähes kokonaan eroon paleon ja kurssilla opittujen keinojen avulla, joten en voi muuta kuin hehkuttaa!”

– Heikki, Lakimiesopiskelija Helsingistä.

 

“Lämmin kiitos PHP-valmennuksesta :) Olen sydämestäni kiitollinen, että löysin sinut netistä ja sitä kautta kurssin ja kaiken kokemani jälkeen tien kohti tasapainoisempaa ja parempaa oloa.

Olet ihmisenä äärimmäisen sopiva työhön, jota teet. Innostava, tasapuolinen, hauska, aito sekä paljon muuta.

PHP-valmennuksesta oli hyvin koostettu ja aiheet olivat joka kerralla mielenkiintoisia. Aiheita oli helppo lähteä kokeilemaan arjessa, koska apua sai tarvittaessa mm. facebook-ryhmän kautta.

Omalla kohdallani kurssi ja siellä opitut tiedot ja taidot jäivät osaksi omaa tapaa toimia.”

– Pinja

 

”Pikku Hiljaa Paleoon -valmennukseen osallistuminen oli ehdottomasti yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Valmennus antoi yksinkertaiset, mutta kattavat välineet elämästä nauttimiseen kaikin puolin ja viikkotehtävät varmistivat sen, että uudet toimintatavat siirtyivät luontevasti osaksi arkea. Jaska on valmentajana aivan huippu ja ryhmän tuella paleoelämään siirtyminen oli helppoa ja hauskaa!”
– Maija Snellman, lakimies

 

“PHP-kurssin voima oli sen tasapainoisen elämän mahdollistavat viikoittain vaihtuvat teemat, joita saatiin Jaakon ja ryhmän tuen avulla viedä käytäntöön. Jaakon ammattitaitoa tässä suhteessa en voi kyllin korostaa, hän oli ihminen oikealla paikalla.

Voin itse kuntoutustyötä opiskelleena suositella kurssia kaikille, jotka haluavat panostaa omaan fyysiseen ja psyykkiseen tasapainoon. Itselleni kurssi oli yksi elämäni tärkeimmistä hyvinvointini tueksi tekemistäni valinnoista. Kurssi sopii mielestäni erittäin hyvin niille, jotka haluavat terveyttä tukevia muutoksia elämäänsä, mutta kokevat etteivät saa aloituksesta kiinni ja tarvitsevat siihen vahvaa ja ammattimaista tukea.”

– Hannele Laine, Terveydenhuollon opiskelija

 

“Vetäjä ja ihmiset olivat todella loistavia. Valmennus oli aina viikon kohokohta :) Tottakai itse sisältö oli hyvää kanssa ;D”

“PHP valmennus on ollut aivan loistava asia minun syksyyni. Olen oppinut paljon lisää itsestä ja omasta kehosta. PHP on järjestelmällisesti saattanut minut eteenpäin omissa tavoitteissa ja antanut uskoa siihen, että tulen niissä onnistumaan. Jaakon hyvä valmennustyyli ja asiantunteva ote asiaan toi roimasti uskottavuutta valmennukselle ja itse paleo lifestylelle.”

“Kuvittelin alkuun, että valmennus pitää sisällään pelkkää paleo jeesustelua. Ihmettelin kovasti, kun kaikki alkoikin ihan muusta näkökulmasta, mitä odotin ja tämä olikin yllättävän hyvä asia. Esim unen laatu minulla on parantunut valmennuksen aikana aivan älyttömästi. Lisäksi olen ihan uudella tavalla oppinut tuntemaan rasvojen tärkeyden. Niinkin helpot asiat, kuin rauhassa syöminen ja kunnolla pureskelu olivat minulle aivan uusia. Ja kyllä, tämä valmennus todella on ohjannut minut paleon pariin :)”

“Kurssissa oli parasta se, että ruokavalion lisäksi käsittelimme sellaisia asioita kuin elämästä nauttiminen ja sosiaaliset suhteet.”

“Kurssi sisälsi kokonaisvaltaisen, hyvän elämänperustan kannalta tärkeimmät perusasiat unohtamatta vahvaa ohjaajan ja ryhmän antamaa tukea niiden käytäntöön viennissä. Ei ollut ”halpaa pikaruokaa”. Mielestäni laatu oli hintaa korkeampi.”

“Olen iloinen että osallistuin :) Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!”

“Hienosti rakennettu kokonaisuus. Jaakko ohjasi ryhmää hienosti ja halu/kyky kehittyä itse ryhmän mukana takaa hyvän lopputuloksen vastaisuudessakin. Jaskan motto ”Tehdään yhdessä pysyvästi parempaa” pitää todella paikkansa, koska hän ei missään vaiheessa asetu ryhmäläisten yläpuolelle.”

“Kyllä minä heti ekasta kurssikerrasta tiesin istuvani oikeassa paikassa ja tämä tunne ei muuttunut kertaakaan kurssin aikana. Pidin hitaasta vauhdista, asioiden ”pureskelusta”, ryhmän koosta ja ryhmästä. Luennointi oli innostavaa ja kaukana puuduttavasta, selvästi sydämen asia ohjaajalle ja se välittyi. Kotona pystyi vielä halutessaan perehtyä syvemmin sähköpostin ja facebookin linkkien muodossa.”

“Kurssilla oli hurjia vaikutuksia omaan elämääni, hyvinvointini parantamiseen ja nyt minulla työkaluja kurssin ansiosta asioiden muuttamiseen.”

“:):)KIITOS:):) Siinä sulle kritiikit:) en kertakaikkiaan saanut nyhdettyä mitään kritiikkiä, vaikka kovasti varmasti haluaisit vastaanottaa sellaista kehittyäksesi lisää. Olen hirmu tyytyväinen=)”

 

Ja loppuun vielä runon muodossa annettu palaute:

“Maailman hirveintä p****a,

kun ei enää nää tiistaisin Jaskaa.”

 

Uusi valmennus alkaa 3.2.2015. tervetuloa mukaan! :)

 

 

Yksi vastaus to “Palautetta Pikku Hiljaa Paleoon valmennuksesta”

  1. 09 toukokuun, 2014 at 10:13 am, Pikku Hiljaa Paleoon ryhmävalmennus | Jaakko Savolahti Personal Training said:

    […] Tästä voit lukea mitä edellisen valmennuksen käyneet kertoivat kokemuksestaan. […]

    Reply

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti