Jaakko TV:ssä viime ja tällä viikolla

21.11.2013 - Jaakko Savolahti

PrismaStudio

 

Paleoaiheisia inserttejä TV:ssä

Ylen Puoli Seitsemässä torstaina 14.11. pohdiskeltiin paleota yleisesti ja tuumailtiin miten tähän tyyliin elettäessä voi viettää vapaailtaa kaupungilla. Insertti nähtävissä Ylen Areenassa, noin kohdasta 20:20 alkaen.

TV1:n Prisma Studiossa tiistaina 19.11. klo 20 tuli kesällä meidän Lohjansaaren mökillä kuvattu juttu, jossa oli mukana paleoajatuksia ja luonnollista liikkumista. Illan aihe on muutenkin mielenkiintoinen: ”Mitä kehossasi tapahtuu juuri nyt? Prisma Studio testaa pääseekö biohakkeroinnilla oman elämän herraksi. Korvaavatko mittarit ja älypuhelimet pian lääkärikäynnit?”. Studiossa mukana muun muassa Biohakkerin käsikirjaa yhdessä Helsinki Paleonkin podcasteistä tutun Olli Sovijärven kanssa kirjoittava Teemu Arina. Prisma Studion voit katsoa Yle Areenassa, paleoinsertti alkaa kohdasta 13:45. Inserttiin liittyen paleoasiaa löytyy myös tekstin muodossa Ylen sivuilla.

Jos insertin liikuntaosio vaikutti kiinnostavalta, on sinullakin mahdollisuus päästä tekemää samaa samoissa maastoissa Helsinki Paleon Luonnollisen liikkumisen leireillä kesällä 2014! Katso lisätiedot täältä, kesän 2014 leirit ovat tulossa myyntiin alkuvuodesta.

Jos taas löysit sivuille ensimmäistä kertaa ja kiinnostuit paleoruokavaliosta, pääset alkuun Helsinki Paleon Aloita tästä -sivun linkkien avulla. Jos omatoiminen paleoon siirtyminen tuntuu hankalalta, pääset tutustumaan siihen ohjatusti ja ryhmän tukemana Pikku Hiljaa Paleoon valmennuksessa, joka alkaa 28.1.2014.

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti