Toimivan ravintovalmennuksen perusteet

8.10.2013 - Jaakko Savolahti

Toimivan ravintovalmennuksen perusteet on Sami Sundvikin, Olli Sovijärven ja Jaakko Savolahden ravintovalmennusseminaari.

Seminaari järjestettiin ensimmäistä kertaa 7.9.2013 nimellä Ravintovalmennuksen ABC ja siitä kertyi erinomaista palautetta (jota voit lukea alta). Nyt järjestämme seminaarin uudelleen, saadun palautteen perusteella entistä paremmin kuulijakuntaa palvelevana!

 

Päivän ohjelma:

10:00-12:00 Makroravinteet – lajikohtaiset erot, parhaat ruoka-ainevalinnat (Jaakko) + Vatsan ja suoliston toiminta  – kaiken suorituskyvyn lähtökohta (Sami)

12:00-13:30 Valmennuksen teemaan sopiva lounas

13:30-15:30  Autoimmuuniruokavalio ja vatsan ongelmat (Olli)  + Mikroravinteet – ravinteikas ruokavalio suorituskyvyn

ja nälänhallinnan ytimessä (Jaakko)

15:30-16:00 Tauko

16:00-18:00 Painonhallinta – toimivat ruokavaliomallit (Sami) + Yksilölliset erot ja elimistön toiminnan mittaaminen (Olli)

 

Seminaari on suunnattu valmennustyötä tekeville, mutta se soveltuu hyvin myös omasta ravitsemuksestaan ja terveydestään kiinnostuneille. Päivään on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Varaa paikkasi tästä linkistä.

Ravintoseminaari_a4_esite_9_11_13

 

 

Edellisen seminaarin palautteesta poimittua (asteikolla 1-5):

Kokonaisarvosana seminaarista
4.42

Saitko seminaarista vastinetta ajalliselle ja rahalliselle investoinnillesi?
4.44

 

”Seminaari ylitti odotukseni! Oli ilo saada kuunnella nykyajan johtavia suomalaisia ravitsemusasiantuntijoita. Suuri kiitos Sami, Jaakko ja Olli!”

– Effiina, ammattitanssija

 

”Suosittelen ravitsemuksen ABC päivää lämpimästi kaikille ravitsemuksesta kiinnostuneille sekä alalla toimiville.”

-Petteri Avola, personal trainer

 

”Kolmen asiantuntijan tietomäärä yhdistettynä mielenkiintoiseen aiheeseen, ihan mieletön seminaarihan siitä yhdistelmästä syntyy. Suosittelen lämpimästi. Oikeastaan kuumasti.”

 

”Kaikista eniten otti päähän kun luennoitsijat näyttivät niin superterveiltä :D”

– PT

 

”Sain seminaarista monta uutta työkalua työhöni. Käsitellyt aiheet sopivat kaikille ravinnosta kiinnostuneille, mutta päivä antoi potkua erityisesti omalle ammatilliselle kehitykselleni.”

– Laura Takala, sairaanhoitaja ja ravintoneuvoja

 

”Täydellinen setti ravintovalmennuksen parissa toimivalle kuin omaa ruokavaliotaan miettivälle. Valmentajat selkeitä, kannustavia ja asiantuntijoita alallaan. Opin paljon ja uutta seminaaria odotellen.”

– Tuovi Joensuu, liikunnanohjaaja, golf pro

 

”Parasta seminaarissa oli vetäjien loistava ammattitaito, sekä rento ja positiivinen fiilis. Tämä on ravintovalmennuksen super-foodia – tätä on pakko saada lisää!”

– Sanna (hieroja, ryhmäliikunnan ohjaaja)

 

”Ravintovalmennuksen ABC oli erittäin mielenkiintoinen, totuttuja rajoja rikkova ja ammattimaisesti järjestetty seminaari. Sain paljon uutta tietoa, vahvistusta omiin ajatteluihini ja lisätietoa asioista, joista nykyaikana kaikkien omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään tulisi olla kiinnostuneita. Luennoitsijat osasivat asiansa ja selkeästi tiesivät mistä puhuivat. Heistä välittyi aito innostuneisuus käsiteltyjä asioita kohtaan.”

– Sara Thurman

 

”Seminaarissa sain uusia näkökulmia niin ravitsemukseen kuin asiakastyöhönikin. Konkreettisia ja perusteltuja asioita joilla saan asiakkaani voimaan entistä paremmin! Kiitos!”

– Lotta Leiwo, personal trainer

 

”Jaakko Savolahti hurmasi maanläheisellä maskuliinisella viisaudella ja empaattisuudella. Olli Sovijärvestä huokui läsnäolo ja elämän ilo sekä sydämen puhtaus. Sami Sundvikin särmikkäästä energiasta tuli turvallinen olo, että joku käy taistoa (onneksi yhä heikkorakenteisemmiksi muuttuvia) tuulimyllyjä vastaan. Olette rohkeita ja tuo rohkeus puhua ja viedä viestiä eteenpäin tarttui. Sain uskoa ja vahvistusta omaan työhöni ravintoneuvojana. Seminaari oli kaikin puolin onnistunut! Asiasisältö oli kattava ja muut järjestelyt toimivat loistavasti! Olette hyvä tiimi. Kaikki erilaisia ja kaikilla jotain erityistä annettavaa. Paljon tietoa ja osaamista, mutta myös jotain sellaista, minkä pääsi aistimaan vain paikan päällä.”

-Katri Naatula, dipl. ravintoneuvoja

 

”Kattava ja selkeä kokonaisuus optimaalisesta ravitsemuksesta kolmen oman alansa asiantuntijan esittämänä, suosittelen! :)”

-Sari-Anne, liikunnanohjaaja (AMK)

 

”Jokaisen suomalaisen on kuultava tämä seminaari!”

– Joni Inkinen

 

”Huippuhyvä kokonaisuus, joka sopisi olla pakollinen kaikille terveysalalla työskenteleville!”

 

”Seminaarista oli saatu erittäin kattava kokonaisuus, Oli loistavaa huomata, miten monin tavoin ravinnon laadulla voidaan vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin, suolistosta puhumattakaan. Seminaarilaiset olivat otettu todella hyvin huomioon, lisäksi herrat osoittivat hyvää ammattitaitoa huumorilla höystettynä, suosittelen!”

– Rami

 

”Mahtava seminaari, oli jokaisen sentin arvoinen. Todella paljon tietoa kyseisillä herroilla, lisäksi seminaarin kokonaisuus oli todella hyvin rakennettu. Ravinnon abc sai uuden merkityksen, joten jatkoa odotellessa…”

– Rami Suontausta, P-trainer

 

”Luennoitsijat ottivat tilan hienosti haltuun rentoudella ja uskottavalla esimerkillä. Seminaari oli hyvin järjestetty, ruokailu ja välipala toimivat hyvin. Luennot olivat mielenkiintoisia ja toisiaan täydentäviä.”

– Tiina Åstrand, Personal trainer

 

Tervetuloa mukaan! Pääset ostamaan lippusi tästä linkistä.

 

 

Yksi vastaus to “Toimivan ravintovalmennuksen perusteet”

  1. 27 marraskuun, 2013 at 6:22 pm, Hyvinvointikokonaisuus haltuun – seminaari 8.3.2014 | Integral Life by OlliS said:

    […] Ravintovalmennusseminaareista on kertynyt erinomaista palautetta (jonka voit lukea alta). Nyt järjestämme samalla tiimillä uuden, hyvinvointikokonaisuuden muita oleellisia osa-alueita käsittelevän seminaarin. Seminaari on jatkoa ravintoseminaarille, mutta toimii aivan hyvin myös itsenäisenä kokonaisuutena, siksi aiemmin käsitellystä ravinto-osuudesta on tiivis kertauspaketti mukana. […]

    Reply

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti