Tervetuloa jaakkosavolahti.comiin!

26.11.2012 - Jaakko Savolahti

Tervetuloa www.jaakkosavolahti.comiin, uusille Personal training sivuilleni!

Intohimoni ajamana irtisanouduin päivätöistäni muutama viikko sitten ja ryhdyin yrittäjäksi tekemään omaa juttuani. Minulla on valtava halu tehdä töitä ihmisten kanssa heidän hyvinvointinsa parantamiseksi. Koen, että tietoni ja taitoni liikunnan, voimaharjoittelun, ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen alueilla ovat niin vahvat, että pystyn todella vaikuttamaan positiivisesti ihmisten elämään. Valmennettavieni hyvinvoinnin, suorituskyvyn, voimatasojen, energian tai minkä tahansa hyvinvointiin liittyvän asian paranemisen johdosta heistä näkyvä into, ilo ja hyvä fiilis ovat huikeita kokemuksia minulle valmentajana. Tunnen valtavaa iloa voidessani auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Referenssit-sivulta voit lukea muutamia tarinoita valmennettaviltani.

Palvelut-sivulta löydät tarjoamieni palveluiden kuvaukset. Käy kurkkaamassa miten voisin olla avuksi juuri sinulle!

Esittely-sivulta voit lukea lähtökohdistani valmennukseen sekä tarkemmin taustastani.

Muista myös liittyä sähköpostilistalle lisäämällä sähköpostiosoitteesi oikean sivupalkin laatikkoon. Näin pysyt mukana uusimmissa päivityksissä tällä saitilla ja saat rahanarvoisia etuja tulevista tapahtumista ja valmennuksista!

Voidaan hyvin,
Jaska

Jätä vastaus

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti