Personal Training

Haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Uskon Personal Trainingin olevan yksi tehokkaimmista tavoista tavoitteidesi toteuttamiseksi. Jaakko Savolahti Personal Training -asiakkaana saat valmentajan jakamattoman huomion tapaamisten aikana ja kaiken sen ohjauksen ja avun mitä tarvitset.

”Kuukauden päästä Jaskan kanssa treenaamisen aloitettuani kroppani rasvamassa oli tippunut 3,5 kg, eli rasvamassaa oli vähentynyt 22%! Huima kehitys!”

– Antti

JSPT Jaakko

Suunnittelen harjoitusohjelmasi sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan (käyttäen apuna mm. Functional Movement Screen testiä), jolloin jokainen ohjelmasta löytyvä liike on juuri sinun tavoitteitasi edistävä.

”Jaakolla on erityinen kyky löytää jokaiselle asiakkaalle parhaiten soveltuvat keinot parantaa kuntoa ja elämänlaatua tehokkaasti. Hän paneutuu valmennettavan tilanteeseen kokonaisvaltaisesti ja perinpohjaisesti. Jaakon opissa tuntuu, että jokainen on oman elämänsä huippu-urheilija, jolla on apunaan huippuvalmentaja.”

– Kati Saarinen

Ohjelmointi ja sen pohjalle tehtävät testit ovat Jaakon vastuulla. Valmentaja Joni Stenholm on toinen Jaakko Savolahti Personal Training -valmentajista. Joni on huipputyyppi ja erinomainen valmentaja ja yhdessä hänen kanssaan voimme tarjota asiakkaillemme todella laadukasta ja modernia valmennusta. Ohjelmien läpikäyminen ja valmennusvastuu yksittäisen asiakkaan kanssa jakautuu meidän molempien vastuulle, eli kaikki asiakkaat saavat hyötyä kahden valmentajan ammattitaidosta.

kyykky

Tapaamisten aikana ohjaamme harjoituksesi ja hiomme tekniikat kanssasi priimakuntoon. Harjoitusten lomassa voimme käydä läpi myös tavoitteitasi tukevan terveellisen ruokavalion ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävän elämäntyylin tärkeimmät seikat (ja halutessasi myös pienistä pienimmät detaljit) sekä ohjeet ja käytännön vinkit näiden vaivattomaan noudattamiseen arjessa. Saat siis koko asiantuntemuksemme täysin sinun käyttöösi harjoituksiemme ajaksi.

”Liikkeet opeteltiin huolellisesti Jaskan ja Jonin johdolla niin, että tekeminen oli varmasti turvallista. Kivut ovat pysyneet poissa ja voimaa tulee selkeästi koko ajan enemmän. SI-nivel ei ole vihoitellut lainkaan, myöskään polvessa ja lonkassa ei ole ollut juurikaan tuntemuksia esimerkiksi pitkän tanssisession jäljiltä.”

– Kati Heikinheimo

Personal Trainer -investoinnilla pääset tehokkaasti tavoitteisiisi, olivatpa ne sitten merkittävä elämänlaadun paraneminen, suorituskyvyn kohottaminen tai timmi kondis.

Valmennuspaketit

Aloituspaketti

Aloituspaketti kahdelle

Korjaavat harjoitteet -paketti urheilijoille muun harjoittelun tueksi

Ruokavaliovalmennus

Custom-paketti

Soita minulle numeroon 045 633 9379 tai laita viestiä osoitteeseen jaakko@jaakkosavolahti.com ja tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

Lue alta, mitä valmennettavani ja hyvinvointialan ammattilaiset kertovat kokemuksistaan kanssani.

”Jaska osasi varsin ammattimaisesti ottaa huomioon lähtötasoni, ja alusta alkaen kaikessa näkyi hänen rautainen kokemuksensa kuntosaliharjoittelusta. Voinkin lämpimästi suositella Jaskaa kaikille, jotka haluavat saada ammattimaista ohjausta siihen, miten voi tuntea olonsa paremmaksi!”

– Mika, biokemisti, erikoistutkija

”Jaskan valmennustyötä leimaa armollisuus ja myönteinen fiilis. Tämä ei tarkoita sitä, että valmennettava pääsee helpolla ja mennään siitä, mistä aita on matalin, vaan ruoskimisen ja pakonomaisen suorittamisen sijaan keskitytään hyvään tekniikkaan ja onnistumisiin. Treenaaminen Jaskan ohjaamana on ollut todella hauskaa ja sitä kautta erittäin motivoivaa.

Jaskan käsissä et ole vain yksi monista, vaan sinut todella huomioidaan ja sinua kuunnellaan. Voin lämpimästi suositella Jaskan valmennusta siinä, mitä ikinä päätätkään tavoitella.”

– Hanna-Kaisa Raninen, BioSignature- ja ravintovalmentaja

”Jaska on yksi parhaista valmentajista joita tiedän. Hän on valmentajana erittäin ammattitaitoinen ja lähestyttävä.”

– Antti Akonniemi
CrossFit-valmentaja ja yrittäjä
Crosstraining Magazine kolumnisti

Tästä voit katsoa lisää asiakasreferenssejä.

Kommentointi suljettu.

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti