Olli Sovijärvi

Tutustuin Jaakko Savolahteen paleo-ruokavalion myötä yhteisten tuttavien kautta. Huomasin, että erittäin skarpin ja kompleksisia tieteellisiä malleja ymmärtävän kyvyn lisäksi Jaakko on myös fyysisesti todella lahjakas. Tämä selvisi käytännössä ollessani Jaakon luonnollisen liikkumisen leireillä kesinä 2011 ja 2012. Sain mahtavaa ohjausta ja samalla myös oma fyysinen kapasiteettini koki aimo harppauksen eteenpäin.

Kunnioitan Jaakon kärsivällisyyttä, perehtyneisyyttä sekä aitoa innostusta valmentamista ja valmennettaviaan kohtaan. Olen myös erittäin vakuuttunut Jaakon kyvystä käsitellä uutta informaatiota sekä ymmärtää perinpohjaisesti ravinnon ja elämäntapojen merkityksen ihmisen hyvinvoinnille.

Suosittelen Jaakkoa potilailleni, jotka kaipaavat laadukasta henkilökohtaista Personal Training ohjausta.

Olli Sovijärvi
Lääkäri

Kommentointi suljettu.

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti