Nina Pekkala

Olen osallistunut Jaakon järjestämille luennoille, joissa on paleo-viitekehyksessä käsitelty terveellistä ruokavaliota sekä terveyttä edistävää liikuntaa. Jaakko on rento esiintyjä ja osaa ilmaista asiansa selkeästi. Tilaisuuksissa on ollut avoin ja keskusteleva ilmapiiri, ja niistä on saanut hyviä eväitä omien elämäntapojen kriittiseen tarkasteluun.

Luentojen innoittamana uskaltauduin mukaan Jaakon ohjaamiin Luonnollisen liikkumisen treeneihin, joita hän järjesti viikoittain kaikille halukkaille Helsingin Kisahallilla. Luonnollinen liikkuminen osoittautui hauskaksi temppuiluksi, mutta samalla myös haastavaksi treeniksi. Harjoittelimme Jaakon ammattimaisessa ohjauksessa esimerkiksi paljasjalkajuoksutekniikkaa, tasapainoilua erilaisilla alustoilla, hyppyjä ja neljällä raajalla liikkumista.

Kesällä 2012 osallistuin myös Jaakon isännöimälle viikonlopun mittaiselle Luonnollisen liikkumisen leirille, jossa pääsimme soveltamaan harjoituksia aidossa ympäristössä luonnon helmassa. Leirillä oli loistava tunnelma ja riittävän pieni porukka mahdollisti yksilöllisen ohjauksen. Jaakko on osaava valmentaja ja tsemppari, joka ei pakota tai painosta mihinkään ja hän osaa kannustaa omien rajojen rikkomiseen turvallisuutta unohtamatta. Leirillä tutustui mahtaviin samanhenkisiin tyyppeihin ja hauskojen treenien lisäksi sai nauttia hyvästä ruuasta ja mielenkiintoisista keskusteluista. Luonnollisen liikkumisen harjoittelu on auttanut näkemään lukemattomat treenimahdollisuudet arkisissakin ympäristöissä.

Jaakko on omistautunut sille mitä tekee ja hän on aidosti kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista. Jaakko korostaa terveyttä edistävien valintojen olevan kaikkien ulottuvilla ja tärkeintä on, että suuret linjat ovat kunnossa. Suosittelen lämpimästi Jaakon informatiivisia luentoja sekä hauskoja ja ammattitaidolla vedettyjä treenejä.

Nina Pekkala

Kauneustoimittaja

Kommentointi suljettu.

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti