Mika

Olen ollut Jaskan ohjattavana noin puolitoista vuotta. En ole mikään himourheilija, mutta liikuntaharrastuksiini on kuulunut enemmän tai vähemmän säännöllisesti pyöräily kesäisin ja hiihtäminen talvisin. Jaskan ohjauksesta kiinnostuin, koska mielessäni oli ollut kuntosaliharrastuksen aloittaminen jo pitkään, mutta aloittamisen esteenä oli tietämättömyys. Ensinnäkin aloittelijana minulla ei ollut käsitystä siitä, mitä liikkeitä kannattaisi ylipäätään tehdä, ja pohdiskelin myös sitä, että jos en tee liikkeitä oikeaoppisesti, niin voinko saada kuntosaliharjoittelulla enemmän vahinkoa kuin tulosta aikaan. Kuntosaliharjoitteluun tutustuminen alkoi pohtimalla Jaskan kanssa yhdessä liikkumistavoitteitani, ja yksi keskeinen tavoite oli saada alaselkävaivat kuriin.

Tavoitteiden pohjalta Jaska suunnitteli kuntosaliohjelman, ja tarvittavat liikkeet treenattiin kuntoon hyvin perusteellisesti kuntosaliohjauksien aikana. Jaska osasi varsin ammattimaisesti ottaa huomioon lähtötasoni, ja alusta alkaen kaikessa näkyi hänen rautainen kokemuksensa kuntosaliharjoittelusta.

Koska en ole mikään aktiiviurheilija, olen erittäin myönteisesti yllättynyt, että kuntosaliharjoittelu kuuluu näin puolentoista vuoden jälkeen edelleen harrastuksiini, ja uskon, että se on tullut jäädäkseen. Keskeisin tavoite, eli alaselässä esiintyneet ongelmat ovat huomattavasti helpottuneet lisääntyneen liikunta-aktiivisuuden myötä. Olemme Jaskan kanssa keskustelleet myös muista terveyteen liittyvistä asioista, kuten ravinnosta, ja mielestäni Jaskan erityinen vahvuus on hänen kokonaisvaltainen näkemyksensä ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista, mikä ei kata ainoastaan liikuntaa ja ravintoa, vaan myös muita elämäntapoja. Voinkin lämpimästi suositella Jaskaa kaikille, jotka haluavat saada ammattimaista ohjausta siihen, miten voi tuntea olonsa paremmaksi!

Mika
Biokemisti, erikoistutkija

Kommentointi suljettu.

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti