Kristian Ekström

Osallistuin kesällä 2012 Jaskan vetämälle Luonnollisen liikkumisen leirille. Jo heti alusta saakka tunnelma kurssilla oli lämmin ja välitön – kiitos Jaskan. Hienoa koulutuksessa oli mm. se, että kaikille koulutettaville löytyi juuri heidän kykyihinsä soveltuva taso. Leiri oli mahtava kokemus kaiken kaikkiaan.

Myös Jaakon kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen ja hyvinvointiin vastasi vahvasti omia käsityksiäni tästä monipuolisesta kokonaisuudesta. Jaakolla on kyky tuoda hyvinvointiin liittyvät asiat esille helposti omaksuttavasti ja innostavasti.

Jos haluat oppia ja kehittää oman vartalon monipuolista käyttöä rennossa, turvallisessa ja hyvin ohjatussa ympäristössä on Jaska oikea valmentaja sinulle. Suosittelen varauksetta Jaskan palveluita omille asiakkailleni.

Kristian Ekström, Kiropraktikko ja terveysvalmentaja.

www.helsinkikiropraktiikka.fi

Kommentointi suljettu.

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti