Hanna-Kaisa Raninen

Minulla on ollut ilo olla Jaakon ohjauksessa sekä salilla että luonnollisen liikkumisen treeneissä reilun vuoden ajan. Jaska on poikkeuksellisen helposti lähestyttävä ja jokaisen valmennettavan yksilölliset tarpeet huomioonottava. En voi kuvitella, että on ihmistä, joka ei tulisi Jaskan kanssa toimeen, sillä valmentajana hän on inhimillinen ja ymmärtävä ja ennen kaikkea todella kannustava. Kuten hyvän valmentajan tuleekin, Jaska on kuitenkin myös vaativa mm. oikeiden suoritustekniikoiden suhteen. Treeneissä on tuntunut turvalliselta ylittää omia rajojaan ja onnistumisen jälkeinen positiivinen palaute on innostanut jatkamaan ja löytämään uusia raja-aitoja koeteltaviksi.

Jaskan valmennustyötä leimaa armollisuus ja myönteinen fiilis. Tämä ei tarkoita sitä, että valmennettava pääsee helpolla ja mennään siitä, mistä aita on matalin, vaan ruoskimisen ja pakonomaisen suorittamisen sijaan keskitytään hyvään tekniikkaan ja onnistumisiin. Treenaaminen Jaskan ohjaamana on ollut todella hauskaa ja sitä kautta erittäin motivoivaa.

Hyvinvointialalla itsekin työskentelevänä olen inspiroitunut sekä Jaskan kokonaisvaltaisesta valmennusfilosofiasta että hänen omistautuneisuudestaan ja ongelmanratkaisukyvystään. Tässä on ihminen, joka todella elää kuten opettaa.  Jaska on asiaansa intohimoisesti suhtautuva ja vakuuttaa monipuolisella osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan. Valmentajana Jaskalla on selkeästi valtava halu kehittyä ja oppia jatkuvasti lisää sekä siirtää tätä tietoa eteenpäin asiakkailleen. Mielestäni nämä ovat hyvän valmentajan tärkeimpiä ominaisuuksia. Jaskan läheisyydessä ei voi olla itsekin innostumatta oli sitten kyseessä täyskäännös elämäntapojen suhteen tai vaikka puuhun kiipeämisen tekniikan hiominen. Itse olen saanut Jaskan ohjaamista luonnollisen liikkumisen treeneistä elämääni uudenlaista leikkimielisyyttä ja arvokasta läsnäolon taitoa, juuri niitä asioita, joita kaipasin.

Jaskan käsissä et ole vain yksi monista, vaan sinut todella huomioidaan ja sinua kuunnellaan. Voin lämpimästi suositella Jaskan valmennusta siinä, mitä ikinä päätätkään tavoitella.

Hanna-Kaisa Raninen

BioSignature- ja ravintovalmentaja

www.optimalperformance.fi

Kommentointi suljettu.

Moikka,
 
Kivaa, että tulit sivuilleni!
 
Toimin nykyään pääosin Tuottava Terveys -yritykseni kautta, jossa yhdessä huipputiimin kanssa edistämme yritysten työhyvinvointia. Tuomme niihin valmennusten avulla lisää terveyttä, onnellisuutta, suorituskykyä ja myös tulosta.
 
Tuottavan Terveyden sivut löydät: www.tuottavaterveys.fi
 
Uusimmat kuulumiset ja päivitykset näet LinkedIn ja Facebook -sivuiltani.
 
Toki tarjoan edelleen myös Personal Training -palveluita. Niistä voit lukea lisää täältä.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jaakko Savolahti