Pikku Hiljaa Paleoon ja Paleokuukausi – valmennukset helmikuussa 2016

25.1.2016 - Jaakko Savolahti

JS-Paleokuukausi

Tervetuloa mukaan paleovalmennuksiin helmikuussa 2016! Pikku Hiljaa Paleoon alkaa Helsingissä ja Paleokuukausi verkkovalmennuksena.

Pikku Hiljaa Paleoon -pienryhmävalmennus alkaa Helsingissä 2.2.2016.

“Ihan huippukurssi! Olen tosi tyytyväinen, että osallistuin :) Kiitos Jaska!”

“Herätti miettimään omia tapoja ja viemään saman tien käytäntöön uusia asioita. Aiheet olivat mielenkiintoisia, käytännönläheisesti esitetty ja keskustelu konkretisoi niitä entisestään. Muiden osallistujien kommentit elävöittivät asioita ja toivat uusia näkökantoja.”

Katso lisää Pikku Hiljaa Paleoon -valmennuksen saamaa erinomaista palautetta tästä ja ilmoittaudu mukaan jaakko@jaakkosavolahti.com.

Paleon perusteet saat haltuun myös erinomaista palautetta saaneen Paleokuukausi-verkkovalmennuksen avulla. Yksi osallistuja totesi sen olleen ”paras juttu tähänastisessa elämässään”. Sen ja muut palautteet voit lukea tästä: huikeaa palautetta Paleokuukausi -verkkovalmennuksesta. Paleokuukausi alkaa 8.2.2016, varaa paikkasi tästä.

 

Jätä vastaus