Muut palvelut

Luonnollinen liikkuminen

Luonnollisessa liikkumisessa harjoittelet ihmiselle ominaisia tapoja liikkua. Tällainen harjoittelu on haastavaa, hauskaa ja mikä tärkeintä, kohentuvat taidot ovat sovellettavissa moniin tilanteisiin käytännön elämässä. Lanseerasin Luonnollisen liikkumisen konseptin Suomessa ja olen sertifioitu MovNat-ohjaaja. Järjestän Helsinki Paleon kautta Luonnollisen liikkumisen leirejä ja kursseja. Järjestän mielelläni kaveriporukallesi tai yrityksellesi Luonnollisen liikkumisen kurssin ja halutessasi voimme myös ottaa Luonnollisen liikkumisen isoksi osaksi personal training ohjelmaasi!

Yritykset

Uskon, että pienillä teoilla voi saada valtavasti lisää tehoja ja mielekkyyttä työpäivään. Haluatko yrityksesi hyvinvointipäivään inspiroivan luennon kokonaisvaltaisesta näkökulmasta terveyteen, apua työhyvinvoinnin parantamiseen yksinkertaisilla keinoilla, Luonnollisen liikkumisen kurssin tai viikoittaisen valmennusryhmän? Tehdään yhdessä yrityksestäsi entistä parempi työpaikka!

Verkkovalmennukset

Tiedot verkkovalmennuksista löydät niiden omilta sivuilta:

Paleokuukausi

Univaikeudet hallintaan

Kommentointi suljettu.